Ataman: ”Bu bizim ilk finalimiz, kazanacağız...”

Turkish Airlines Final Four final maçı basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya baş antrenörümüz Ergin Ataman ve başarılı oyuncumuz Shane Larkin katıldı.

Ergin Ataman toplantıda görüşlerini şöyle açıkladı: “Çok mutluyum çünkü bu final kulübümüzün ve benim Euroelague’deki ilk finali. Tüm sezon iyi basketbol oynamaya çalıştık. Dünkü performansımız takım olarak bana göre sezondaki en iyi performansımızdı. Bulunduğumuz noktada rakibimizin isminin önemi yok. Yarın da aynı basketbolu oynamaya çalışacağız. Sahada keyif alacağız ve izleyenlere de keyif vereceğiz. Her zaman söylediğim gibi coach Obradovic Euroelague tarihinin en iyi coachu, Fenerbahçe Beko da Euroleague’de bu sezonun en iyi takımı. Popovich ve San Antonio Spurs gibi. Ama biz bu sezon Golden State Warriors gibi oynadık. CSKA Moskova da Milwaukee Bucks gibi oynuyor, Clyburn de Antetokounmpo gibi... Yarın bizim için büyük bir mücadele olacak. Umuyorum ki Baskonia taraftarları bizi tutacak, çünkü takımımızda geçmişte Baskonia’da forma giymiş üç oyuncu var. Eminim Fenerbahçe Beko taraftarları da bizi tutacak. Belki Türkiye’de aramızda büyük bir rekabet var ama Türk bayrağının olduğu yerde tüm Türkler hep beraber ve birlik içinde olurlar. Umuyorum yarın keyif alacağız ve kupayı kazanmaya çalışacağız. CSKA Moskova’ya saygı duyuyoruz. Çok iyi bir teknik ekibi, iyi oyuncuları ve çok tecrübeli yıldızları var. Son 15 sezonda 14 kez Final Four’a kaldılar. Bu bizim ilk finalimiz, kazanacağız...”

Başarılı oyuncumuz Shane Larkin ise toplantıda şöyle konuştu: “Çurada olmak inanılmaz bir tecrübe. Takımım ile ilk kez Final Four’dayım. Sezon içinde iniş ve çıkışlarımız oldu. Ama coachumuz ile birlikte çok çalıştık. Burada olmak bizim için çok özel bir duygu. Daha fazla sorumluluk almak için her şeyi yapmalıyız. Umuyorum ki yarın şampiyonluğa ulaşırız...”

Etiketler:
  • Ergin Ataman
  • Shane Larkin