Ataman: ''Galibiyeti Hep Birlikte Kenetlenerek Almalıyız...''

Turkish Airlines Euroleague 27. hafta maçında 19 Mart 2019, Salı günü Rusya’nın CSKA Moskova takımını konuk edecek olan Anadolu Efes’te baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“CSKA Moskova, Euroleague’in en kapasiteli kadrolarından birine sahip. Sergio Rodriguez, Nando De Colo, Cory Higgins ve Will Clyburn gibi çok yönlü dış adamları, Othello Hunter ve Kyle Hines atletik uzunlarının yanı sıra Nikita Kurbanov, Daniel Hackett ve Alec Peters gibi üst düzey görev adamları var. Bize çok benzer bir hücum sistemi ile oynuyorlar ve her pozisyonu akıllı ve kontrollü düzen içinde oynuyorlar. Taraftarlarımızın her zamanki müthiş desteği ile onları düzen dışına çıkartacak etkili savunma yapmamız gerekiyor. Moskova’da kaybettiğimiz maçın rövanşını Sinan Erdem Spor Salonu’nda yine hep birlikte kenetlenerek almalıyız...”

Oyuncumuz Adrien Moerman ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Ligdeki sıralamamızı korumamız açısından çok önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. Zorlu bir mücadele olacak çünkü son maçlarını evlerinde kaybettiler. CSKA Moskova ile fiziksel mücadelesi yüksek bir maça hazır olmalıyız...”

Etiketler:
  • Anadolu Efes
  • CSKA Moskova
  • Turkish Airlines Euroleague
  • Ergin Ataman
  • Adrien Moerman