Ataman: ''Hep Birlikte Başardık, Yine Başaracağız...''

Turkish Airlines Euroleague play-off üçüncü maçında 26 Nisan 2022, Salı günü İtalya’nın AX Armani Exchange Milan takımını konuk edecek olan Anadolu Efes’te baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

"AX Armani Exchange Milan takımında önemli eksikler olsa da, Ettore Messina bir basketbol dehası. AX Armani Exchange Milan, Euroleague’in en az sayı yiyen takımı, mutlaka sert savunmalarını aşmak için doğru hücum seçimleri ile tempolu oynamalı ve İtalya’da yaptığımız savunmayı ve ribaunt kontrolünü sağlamalıyız. Son üç yılda Avrupa basketboluna damga vurduk. Bu salonda büyük bir sinerji yakaladık, hep birlikte başardık, yine başaracağız. Şampiyon biz olacağız! Kaldı 4!"


Başarılı oyuncumuz Shane Larkin ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Milano’da ilk maçta aldığımız galibiyet ile saha avantajını yakaladık. AX Armani Exchange Milan çok iyi bir takım ve ikinci maçta bazı küçük değişiklikler yaparak kazandılar. Biz, özellikle ilk maçta yaptığımız savunmayı sahaya yansıtmalıyız ve müthiş seyircimizin desteği ile birlikte evimizde oynamanın avantajını kullanmalıyız. Eğer bunları uygulayabilirsek şansımızın çok yüksek olduğunu düşünüyorum."