Ataman: ''Kazanacağız...''

Turkish Airlines Euroleague play-off beşinci ve son maçında 4 Mayıs 2021, Salı günü İspanya’nın Real Madrid takımını konuk edecek olan Anadolu Efes’te baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

Müthiş bir seri oynuyoruz. Bazen çok keyif aldık, bazen de son anlarda yıkıldık ama üç sezondur oynadığımız basketbol ile bu hikayeyi tamamlamayı hak ediyoruz. Hiçbir büyük başarı kolay yollarla elde edilmiyor, Real Madrid takımına ve Pablo Laso’ya çok saygı duyuyoruz ancak biz de kendimize güveniyoruz. Kazanacağız ve kupa yolundaki yürüyüşümüz devam edecek.”
 


Başarılı oyuncumuz Chris Singleton ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Şüphesiz sezonun en önemli maçı... Bu noktaya gelmek için tüm yıl boyunca çalıştık. Bir galibiyet, bizi sezon başladığından beri olmak istediğimiz yere götürecek. Zorlu bir mücadele olacak. Onlar bizim nasıl oynadığımızı biliyorlar ve biz de onların nasıl oynadıklarını biliyoruz. Sahada tüm gücünü ortaya koyan takım kupaya bir adım daha yaklaşacak.”