Ataman: ''Kazanan takım hüviyetimizi sürdürmek istiyoruz...''

Turkish Airlines Euroleague 29. hafta maçında 29 Mart 2019, Cuma günü İspanya’nın Baskonia Vitoria Gasteiz takımı ile deplasmanda mücadele edecek olan Anadolu Efes’te baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Baskonia Vitoria Gasteiz maçı bizim sıralamadaki yerimizi değiştirmeyecek olsa da, kazanan takım hüviyetimizi sürdürmek için tüm hazırlıklarımızı yaptık. Bu sezon ilk kez Bryant Dunston sakatlığı dolayısıyla maçta yer alamayacak. Tibor Pleiss ve Sertac Şanlı ile aynı sistem basketbolumuzu oynayıp, Baskonia Vitoria Gasteiz’ın özellikle çok güçlü olduğu uzun rotasyonuna cevap vereceğiz.”
 


Oyuncumuz Yiğitcan Saybir ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Deplasmanda zor bir mücadeleye çıkacağız. Normal sezonu dördüncü sırada tamamlamayı garantilemiş olmamıza rağmen her zamanki gibi en iyi şekilde mücadele edip kazanmak istiyoruz. Normal sezonda son iki haftadayız, play off’ta rakibimizin belli olmasını bekliyoruz. Son iki maçımızı da en iyi şekilde mücadele ederek kazanmak ve play off’a en hazır şekilde girmek istiyoruz.”

Etiketler:
  • Anadolu Efes
  • Turkish Airlines Euroleague
  • Yiğitcan Saybir
  • Baskonia Vitoria Gasteiz
  • Ergin Ataman