Ataman: ''Kendi Oyun Planımızı Sahaya Yansıtmalıyız...''

Turkish Airlines Euroleague 22. hafta maçında 31 Ocak 2019, Cuma günü Sırbistan’ın Kızılyıldız mts takımına konuk olacak olan Anadolu Efes’te baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Kızılyıldız mts, yeni transferleri Vladimir Stimac ve Kevin Punter ile farklı bir takım hüviyetine girdi. Lorenzo Brown gibi bir skoreri ve çok geniş rotasyonu olan play off hattında tehlikeli bir takım. Özellikle kendi sahasında 20 bin kişilik müthiş taraftar desteği ile çok sert basketbol oynuyorlar. Oyunun kontrolü bizde olmalı ve kendi oyun planımızı sahaya yansıtmamız gerekiyor. Bu maçta uzun süredir sakat olan Stratos Perperoglou ve Dejan Davidovac’ın da kadroda olmasını bekliyoruz. Biz de Micic’i oynatmaya çalışacağız...”

Başarılı oyuncumuz Chris Singleton ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Zorlu bir atmosferde zor bir maça çıkacağız. Seyircileri çok gürültü yapıyor. Biz, oyunu kontrol etmeliyiz, top kaybı yapmamalıyız ve rakip taraftarları maçın içine sokmamalıyız. Galibiyet serimiz sürdürerek rakiplerimiz ile aramızdaki mesafeyi korumak istiyoruz.”


 

Etiketler:
  • Anadolu Efes
  • Turkish Airlines Euroleague
  • Ergin Ataman
  • Kızılyıldız MTS
  • Chris Singleton