Ataman: ”Kendimize güveniyoruz...”

Turkish Airlines Final Four basın toplantısı düzenlendi. Final Four’a katılan dört takım baş antrenörleri ve birer oyuncularının katıldığı toplantıya baş antrenörümüz Ergin Ataman ve Vasilije Micic katıldı.

Ergin Ataman toplantıda şöyle konuştu: “Final Four’da olduğumuz için heyecanlıyız. Tüm sezon boyunca takımım Euroleague’de basketbol oynamaktan büyük keyif aldı. Her maç oynadığımız basketbolu geliştirdik, her maç kendimize olan güvenimiz arttı. Şimdi yeni bir adım atma zamanı. Ama tabi ki Euroleague tarihinin en iyi coachuna ve Euroleague’de bu sezonun en iyi takımına karşı oynayacağız. Kendimize güveniyoruz, kendimize inanıyoruz ve başaracağız.”

Başarılı oyuncumuz Vasilije Micic ise görüşlerini şöyle ifade etti: “Sezon boyunca oynadığımız maçlar gibi bir maç olacak. Geçen sezonki takımım ile Final Four’da büyük beklentilerimiz vardı çünkü takımdaki herkes çok heyecanlıydı. Yarı finalde kaybettik, takımımız tecrübesizdi. Kendimi şimdi daha tecrübeli ve daha hazır hissediyorum, 40 dakika boyunca savaşacağım ve takımıma elimden gelenin en iyisini vereceğim.”

Etiketler:
  • Final Four 2019