Ataman: ''Münih’te Türk Seyircilerin Bize Vereceği Destek ve Motivasyonla Sonuca Ulaşmalıyız...”

Turkish Airlines Euroleague altıncı hafta maçında 3 Kasım 2022, Perşembe günü Almanya’nın Bayern Münih takımı ile deplasmanda mücadele edecek olan Anadolu Efes’te baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Bayern Münih, zorlu fikstüründe beş maçta da galibiyet alamamasına rağmen her maçı son topa kadar oynayan, ikili oyunlarda Cassius Winston ve Vladimir Lucic’i çok iyi kullanan bir takım. Maç içinde farklı skorer oyuncular çıkartabiliyorlar. Galibiyet için 40 dakika boyunca oyun disiplini ile oynamamız gerekiyor. Zorlu bir deplasman olmasına karşın Münih’te Türk seyircilerin bize vereceği destek ve motivasyonla sonuca ulaşmalıyız...”


Başarılı oyuncumuz Tibor Pleiss ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Bayern Münih maçı zor bir karşılaşma olacak çünkü iki takım da henüz istediği ritmi yakalayamadı. Bayern Münih’in henüz galibiyeti yok, bizim de iki galibiyetimiz ve üç mağlubiyetimiz var. Bu yüzden her iki takımın da sıralamada daha iyi bir yere gelmek için bu maçı kazanması gerekiyor. Fiziksel mücadelesi yoğun bir maç olacak ve taraftarları galibiyet için takımlarını destekleyecek. Kolay bir mücadele olmayacak, Bayern Münih şüphesiz işlerimizi zorlaştırmaya çalışacak. Ama savunmada iyi mücadele edersek, çemberi iyi koruyup takım olarak oynarsak onları yeneceğimizi düşünüyorum.”