Ataman: ”Rakibimizi bekliyoruz...”

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi play off yarı final üçüncü maçında Galatasaray Doğa Sigorta’yı 78-72 mağlup ederek seriyi 3-0'a taşıyan ve finale yükselen Anadolu Efes’te baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında görüşlerini şöyle açıkladı: 

"Bu akşam oynadığımız basketboldan çok memnun değilim. Galatasaray Doğa Sigorta'yı da kutluyorum. Sonuçta play off yarı finali ve kendi sahalarında, iyi geçirdikleri bir sezonun son maçında direndiler ama bizim daha iyi oynamamız gerekiyordu. Özellikle maçın son çeyreğinde çok top kaybı ve hatalar yaptık. Simon ve Moerman'ı dinlendirdik bu akşam, onların yerine James Anderson ve Brock Motum sahadaydı. Onlar da final serisi için hazır olduklarını gösterdiler. Bizim açımızdan iyi bir hamle oldu. Play off serilerini maç kaybetmeden geçtik, final serisinde rakibimiz kim olacak bekliyoruz. Ona göre hazırlıklarımıza başlayacağız."

Maçı 24 sayı, 7 ribaunt, 1 top çalma ile tamamlayan Brock Motum ise görüşlerini şöyle açıkladı: "Bugün maçın sert geçeceğini biliyorduk. Maçlar hep yakın ve zor geçti. Galatasaray Doğa Sigorta çok iyi bir sezon geçirdi. Seriyi 3-0 geçtiğimiz için çok mutluyuz ve sonraki rakibimizi bekliyoruz."

Etiketler:
  • Brock Motum
  • Ergin Ataman
  • Galatasaray Doğa Sigorta