Ataman: ''Ribauntları Kontrol Edip, Tempolu Oyun Stratejimizi Uygulamalıyız...''

Turkish Airlines Euroleague 20. hafta maçında 17 Ocak 2019, Cuma günü Fransa’nın LDLC Asvel Villeurbanne takımını konuk edecek olan Anadolu Efes’te baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Asvel takımı atletik ve dinamik oyunculardan oluşan ve iyi savunma yapan bir takım. Hücumda özellikle David Lighty ve Jordan Taylor çok etkili isimler, pota altında Tonye Jekiri ve Adreian Payne çok atletik ve hücum ribaundu etkinliği yüksek oyuncular. Kazanmak için mutlaka ribauntları kontrol edip, tempolu oyun stratejimizi uygulamalıyız.”

Başarılı oyuncumuz Buğrahan Tuncer ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Euroleague’de her maçın ayrı bir havası var. Asvel Villeurbanne tehlikeli ve dikkat edilmesi gereken bir takım. Deplasmanda bize oldukça zorluk çıkarmışlardı ama sonunda kazanmıştık. Sakatlığı olan oyuncularımızdan dolayı eksikliklerimiz var ama biz bu ligin en iyi takımlarından biriyiz. Cuma günü bütün sezon içinde olduğu gibi iyi bir atmosferde oynayacağımızı düşünüyorum. Kazanıp, liderliğimizi sürdürmek istiyoruz.”

 

Etiketler:
  • Anadolu Efes
  • Turkish Airlines Euroleague
  • Ergin Ataman
  • Buğrahan Tuncer
  • LDLC Asvel Villeurbanne