Ataman: ''Sahada Her Zamanki Gibi Sistemimizi Uygulayıp Kazanmak İstiyoruz...''

Turkish Airlines Euroleague 11. hafta maçında 26 Kasım 2020, Perşembe günü Sırbistan’ın Kızılyıldız mts takımı ile deplasmanda mücadele edecek olan Anadolu Efes’te baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Kızılyıldız mts sert savunma yapan ve hücumda kontrollü oyunla Jordan Lyod, Corey Walden ve Johnny O’Bryant ile skor üreten bir takım. Kadromuzdaki bir çok eksik oyuncu ve şu an takımımızdaki aktif dört Covid-19 hastası yüzünden oluşan tedirginliğimize rağmen sahada her zamanki gibi sistemimizi uygulayıp kazanmak istiyoruz. Sahaya 10 kişi çıkabilmemiz için bir günlüğüne A Milli Takım’daki beş oyuncumuza izin veren Türkiye Basketbol Federasyonu’na da teşekkür ediyorum. Umarım Euroleague bu sezon tüm takımların sağlıklı ve eşit şartlarda oynadığı ve sahada hak edenin kazanacağı şekilde sonuçlanır.”
 



Oyuncumuz Sertaç Şanlı ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Kızılyıldız ile deplasmanda oynadığımız maçlar her zaman zorlu geçiyor. Rakibimiz tecrübeli oyunculardan kurulu olan güçlü bir takım. Biz, hedeflerimiz doğrultusunda bu maçtan galip ayrılmak istiyoruz. Geçtiğimiz hafta Khimki deplasmanında iyi mücadele ile farklı kazanmıştık. Şimdi Belgrad’da da aynı mücadelemizi devam ettirmeliyiz. Sahada 40 dakika boyunca konsantre olmalıyız. Takım oyunumuzu sergileyerek kazanmak istiyoruz.”