Ataman: ''Seyircimizle Bütünleşip Kazanan Oyunu Sahaya Yansıtmalıyız...''

Turkish Airlines Euroleague sekizinci hafta maçında 5 Kasım 2021, Cuma günü Rusya’nın Zenit St Petersburg takımını konuk edecek olan Anadolu Efes’te baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

"Guardlarımızın sakatlık sonrası rotasyona dahil olması sistemin işlemesi açısından pozitif yönde etki yarattı. Zenit St Petersburg tecrübeli ve iyi basketbol oynayan bir takım. Çıkışımızı devam ettirmek için çok iyi mücadele etmeli ve artık tam kapasite olacak tribünlerdeki seyircimizle bütünleşip keyif alan, keyif veren ve kazanan oyunu sahaya yansıtmalıyız..."


Başarılı oyuncumuz Krunoslav Simon ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Çok fazla sayıda iyi oyuncuları olan ve çok iyi bir antrenörü olan bir takıma karşı zorlu bir maça çıkacağız. Geçen yıl onlara karşı iki maçı da kaybettik, bu yüzden çok iyi konsantre olmalıyız. Geçtiğimiz hafta Zalgiris Kaunas'a karşı topu çok iyi dolaştırdık ve geçiş hücumları sergiledik. O maçta olduğu gibi aynı şekilde kendi oyunumuzu oynamalıyız çünkü Zenit St Petersburg’un uzun beşleri var ve bu yüzden onlara hücum etmek zorlayabiliyor.”