Ataman: ''Taraftarımızın Büyük Desteği ile Kazanmak İstiyoruz...''

Turkish Airlines Euroleague ilk hafta maçında 4 Ekim 2019, Cuma günü İspanya’nın Barcelona takımını konuk edecek olan Anadolu Efes’te baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Sezona bıraktığımız yerden kupa ile başladık Türkiye’de. Şimdi Euroleague’de, İstanbul’da taraftarlarımız ile buluşmaya yine Barcelona maçı ile başlıyoruz. Barcelona, yıldız oyunculardan kurulu, çok iyi bir teknik kadroya sahip ve sezona şampiyonluk hedefi ile başlayan bir takım. İyi mücadele edip akıllı oynayarak ve taraftarımızın yine geçen yıl olduğu gibi vereceği büyük destekle kazanarak başlamak istiyoruz...”

Takım kaptanımız Doğuş Balbay ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Barcelona takımı kağıt üzerinde Euroleague’deki en iddialı takımlardan bir tanesi. Geçen seneden tanıdığımız bazı oyuncuları var, NBA’den aldıkları oyuncular ile güçlü bir takım kurdular. Biz de çekirdek kadromuzu koruduk. Sistemimizi iyi biliyoruz. Yeni gelen arkadaşlarımız adapte oldu. Umarım kendi seyircimiz önünde Euroleague’in ilk maçında Barcelona’ya karşı güzel bir basketbol sergileyip maçı kazanırız...”

Etiketler:
  • Barcelona
  • Anadolu Efes
  • Doğuş Balbay
  • Turkish Airlines Euroleague
  • Ergin Ataman