Ataman: ''Tempolu Basketbol ile Bu Zorlu Maçı Kazanmak İstiyoruz...''

Turkish Airlines Euroleague 11. hafta maçında 29 Kasım 2019, Cuma günü Almanya’nın Bayern Münih takımını konuk edecek olan Anadolu Efes’te baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Bayern Münih’te Maodo Lo bu sezon çok tempolu oynuyor. Gerek dış atışları gerekse delici özelliği çok tehlikeli. Paul Zipser ve Vladimir Lucic set hücumlarında pota altında da çok hareketli. Euroleague’in en çok low post oyunu oynayan Greg Monroe gibi çok kaliteli NBA tecrübesi üst düzeyde olan bir oyuncuları var. Ayrıca Danilo Barthel ve Nihad Dedovic bu takımın istikrarlı oyuncuları. Taraftarımızın yaratacağı atmosferde, tempolu basketbol ile bu zorlu maçı kazanmak istiyoruz...”

Oyuncumuz Vasilije Micic ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Çok iyi bir maç olacağını düşünüyorum. Çünkü Bayern Münih zorlu maçlardan geliyor ve son dönemde iyi oynuyorlar. Bazı maçları da şanssızlıkla kaybettiler ki bu da onları birbirlerine daha fazla kenetleyecektir. Bize karşı yüksek motivasyon ile oynayacaklar. Bayern Münih sert ve zorlu bir rakip. Savunmada sert oynuyorlar, hücumda da çok etkililer. Bence her şeyden önce yüksek enerji ile rakibimizin karşısında olmalıyız ve evimizde kendi oyunumuzu sahaya yansıtmalıyız.”

 

Etiketler:
  • Anadolu Efes
  • Turkish Airlines Euroleague
  • Ergin Ataman
  • Vasilije Micic
  • Bayern Münih