Ataman: ''Top kayıplarını en aza indirip, kontrollü ve sert savunma yapmamız gerekiyor...''

Turkish Airlines Euroleague altıncı hafta maçında 31 Ekim 2019, Perşembe günü Yunanistan’ın Panathiniakos Opap takımına konuk olacak olan Anadolu Efes’te baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“OAKA’da zorlu bir maça çıkacağız. Panathinaikos Opap takımı, Nick Calathes’in önderliğinde özellikle hücumda Jimmer Fredette ve Deshaun Thomas ile çok etkililer. Aynı zamanda Tyrese Rice ve Ioannis Papapetrou da hücumda çeşitlilik sağlıyor. Top kayıplarını en aza indirip, kontrollü ve sert savunma yapmamız gerekiyor.”

Oyuncumuz Shane Larkin ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Panathinaikos maçı zorlu bir mücadeleye sahne olacak. Bu mücadeleye arka arkaya oynadığımız dört maçımızı kazanmış olarak gidiyoruz. Onlar da Khimki’ye mağlup oldular son maçlarında, şimdi bizi yenmek için tüm enerjilerini ortaya koyacaklar. OAKA Arena’da oynamak her zaman zor, çünkü etkili bir taraftara karşı oynuyorsunuz. Önemli bir galibiyet almak için ve galibiyet serimizi devam ettirmek için bu maça çok iyi konsantre olmalı ve mental olarak güçlü olmalıyız...”

Etiketler:
  • Anadolu Efes
  • Turkish Airlines Euroleague
  • Ergin Ataman
  • Shane Larkin
  • Panathinaikos OPAP