Ataman: ''Zor bir deplasman maçı olacak...''

Turkish Airlines Euroleague 21. hafta maçında 1 Şubat 2019, Cuma günü Yunanistan’ın Panathinaikos Opap takımı ile deplasmanda mücadele edecek olan Anadolu Efes’te baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Panathinaikos, Nick Calathes’in organizasyonunda özellikle kendi sahasında çok etkili bir takım. Matt Lojeski ve Ioannis Papapetrou gibi tecrübeli dış oyuncuları ve pota altında James Gist ve dış atıcı Deshaun Thomas, çok dikkat edilmesi gereken oyuncular. Panathinaikos, saygı duyduğumuz bir takım, bizim için zor bir deplasman maçı olacak.”

Oyuncumuz Shane Larkin ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Panathinaikos maçı çok zorlu geçecek. Kendi sahalarında her zaman gürültülü bir atmosferde oynuyorlar. Biz de onların maç içinde seyircileri ile birlikte ritim buldukları anlarda birlikte takım olarak karşılarında durmalıyız. Sezonun ilk yarısında Panathinaikos’u İstanbul’da çok iyi oynayarak mağlup etmiştik. Rakibimizde şimdi yeni bir coach var ve yeni bir enerji ile oynuyorlar. Şu an bulundukları sıralama itibariyle play-off’a girebilecek ilk sekiz sıranın dışında bulunuyorlar ama play-off’lara girebilmek için ne kadar mücadele edeceklerini biliyoruz ve evlerinde büyük bir galibiyet elde etmek isteyeceklerdir. İlk maçta yaptığımız gibi takım olarak bir arada oynarsak, kazanabileceğimizi düşünüyorum.”

Etiketler:
  • Anadolu Efes
  • Turkish Airlines Euroleague
  • Ergin Ataman
  • Shane Larkin
  • Panathinaikos OPAP