Başarılı Oyuncumuz Erten Gazi, One Team Katılımcıları ile Bir Araya Geldi...

Anadolu Efes Spor Kulübü’nün Turkish Airlines EuroLeague’in kurumsal sosyal sorumluluk programı One Team kapsamında ANKA Spor Kulübü ve Hayal Gücü Merkezi iş birliğiyle yürüttüğü projenin katılımcıları, One Team sertifikalarını Anadolu Efes’in One Team elçisi Erten Gazi’den teslim aldı. Erten Gazi’nin yanı sıra Anadolu Efes’in sevilen maskotu Çaylak da projenin dördüncü haftasında yer alarak sevimli hareketleri ile çalışmaya enerjisini kattı.

One Team projeleriyle bugüne kadar yüzlere çocuğun hayatına dokunan Anadolu Efes, 2022-2023 One Team çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Basketbolun metafor olarak kullanıldığı proje kapsamında dördüncü haftayı geride bırakan Anadolu Efes, One Team katılımcılarına sertifikalarını dağıttı. Çalışmaya katılan çocuklar sertifikalarını, Anadolu Efes’in alt yapısından yetişen ve One Team projesinin elçisi olan Erten Gazi’den teslim aldılar. Çaylak’ın katılımıyla gerçekleştirilen bu özel buluşma renkli anlara sahne oldu. Çocukların yanı sıra bu anlamlı projede gönüllü olarak yer alan antrenörler de sertifikalarını aldılar.

Anadolu Efes Fan Club üyeleri ve partnerler de çalışmada yer aldı...

Motivasyon konusunun işlendiği çalışmaya Anadolu Efes’in Fan Club üyeleri de katıldı. One Team projesinde yer alan sporcuların arasına katılan Fan Club üyeleri, kulübün partnerleriyle de parkede bir araya geldi.

Damla Su, Coca-Cola İçecek, Malty ve Kahve Dünyası; çalışma öncesi ve sonrasında sporculara ve velilere ikramlarda bulunurken, Anadolu Efes Spor Kulübü’nün spor giyim ve forma partneri Bilcee de tüm çocuklara eşofman hediye etti.

Proje bu yıl, sporda eşitlik ve genç nesillere spor kültürünü aktarmaya odaklanıyor...

Anadolu Efes, dördüncü haftasını geride bırakan One Team projesi kapsamında, basketbolun değerleri ile katılımcıların sosyal ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunuluyor. Her hafta farklı bir konunun işlendiği proje, bu yıl sporda eşitlik ve genç nesillere spor kültürünü aktarma temalarını işliyor. Sekiz hafta sürecek çalışmada sporcular takım çalışmasından zaman yönetimine, problem çözmeden kendine güvene kadar birçok konuda kendilerini geliştiriyor.