Bilet sahibi taraftarlarımıza ulaşım organizasyonu ile ilgili duyuru...

Turkish Airlines Euroleague Final Four 2019 maçları için bileti bulunan taraftarlarımızın, Cuma ve Pazar günü oynanacak maçlar öncesi ve sonrasındaki ulaşımları için toplu taşıma biletlerini önceden almaları gerekmektedir.

Final Four organizasyonu tarafından Bilbao ve San Sebastian’da konaklayacak ve maç günleri Final Four 2019 maçlarının oynanacağı Vitoria-Gasteiz’a ya da doğrudan Fernando Buesa Arena’ya gelecek taraftarların, yarı final maçlarının oynanacağı Cuma gününden evvel biletlerini almaları gerektiği açıklandı.

Maç günleri Bilbao ve San Sebastian’dan maç öncesi 6 farklı sefer düzenlenecek. Maçlar sonrasında da otobüsler taraftarların dönüşüne yardımcı olacak. Cumartesi günü Vitoria-Gasteiz’ı ziyaret etmek isteyen taraftarlarımız için de 2 farklı saate sefer düzenlendi.

Organizasyon komitesi ayrıca, araçla salona gelmeyi düşünen taraftarlar için Fernando Buesa Arena’nın bir kilometre çevresinde uygun park imkanı bulmanın mümkün olmadığını, araç sahiplerinin şehir içindeki otoparklara araçlarını bıraktıktan sonra mobil pass kullanarak salona ulaşabileceklerini açıkladı.

Taraftarlarımız ulaşımla alakalı ihtiyaç duydukları tüm bilgileri, Final Four 2019’a özel olarak açılan https://www.f4transportation.com/ adresinden öğrenebilirler.

Etiketler:
  • Final Four 2019