Bilyoner ve Anadolu Efes Spor Kulübü, partnerlik anlaşmasına imza attı...

Türkiye’nin ilk ve öncü elektronik şans oyunları platformu Bilyoner, Türkiye’de sporun gelişimine katkı sağlamaya devam ediyor. Bilyoner, Türk basketbolunda ilklerin takımı Anadolu Efes Spor Kulübü ile resmi partnerlik anlaşmasına imza attı. Türk basketbolu için büyük önem taşıyan anlaşma kapsamında Bilyoner logosu; Turkish Airlines EuroLeague, ING Basketbol Süper Ligi, Cumhurbaşkanlığı Kupası ve Türkiye Kupası maçlarında, 3 yıl boyunca Anadolu Efes formasında yer alacak. Türk sporunun gelişimine katkı sağlamak adına Türkiye Milli Basketbol Takımı’nın da partneri olan Bilyoner, Anadolu Efes Spor Kulübü ile yaptığı bu iş birliği sayesinde Türk basketboluna olan desteğini de arttırmış olacak.

Türk basketbolunda ilkleri gerçekleştiren, Türk basketbolunun en çok kupa kazanan takımı olan, ING Basketbol Süper Ligi ve Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda son şampiyon konumunda bulunan Anadolu Efes Spor Kulübü ile Türkiye'nin ilk ve öncü elektronik şans oyunları platformu Bilyoner, Türk basketboluna önemli katkıda bulunacak partnerlik anlaşmasına imza attı. Bilyoner, “#BenimYerimBurası” mottosu ile her yıl hedeflerini büyüten Anadolu Efes’in zirve yolculuğunda 3 sezon boyunca yanında yer alacak.

Anadolu Efes Spor Kulübü Asbaşkanı Ahmet Boyacıoğlu ile Bilyoner Yönetim Kurulu Başkanı Emin Hitay ve Bilyoner Genel Müdürü İlker Baydar, konuyla ilgili düzenlenen ortak basın toplantısında partnerlik anlaşması hakkında bilgi verdiler.

Basın toplantısına ayrıca Anadolu Efes Spor Kulübü Baş Antrenörü Ergin Ataman, Takım Kaptanı Doğuş Balbay ve A Takım oyuncusu Shane Larkin de katıldı.

Basketbol sevgisi ve kültürünün geniş kitlelere ulaşması sağlanacak!

Anlaşma uyarınca Bilyoner, 2019-2020 sezonu dahil olmak üzere 3 sezon boyunca Anadolu Efes Spor Kulübü’nün partneri olacak. Bilyoner söz konusu 3 sezon boyunca Turkish Airlines EuroLeague, ING Basketbol Süper Ligi, Cumhurbaşkanlığı Kupası ve Türkiye Kupası maçlarında logosu ile Anadolu Efes Spor Kulübü’nün formasında yer alacak.

Bilyoner’in, Türk sporunun gelişimine katkı sağlama vizyonu ile Anadolu Efes’in benimsediği basketbol sevgisinin ve kültürünün daha geniş kitlelere ulaşması hedefi doğrultusunda taraflar, birçok farklı projeyi hayata geçirecekler.

Ahmet Boyacıoğlu: “Bu anlaşma, Türk basketbolu için büyük öneme sahip”

Anadolu Efes Spor Kulübü ile Bilyoner arasındaki anlaşmanın Türk basketbolu için büyük önem taşıdığını belirten Anadolu Efes Spor Kulübü Asbaşkanı Ahmet Boyacıoğlu, görüşlerini şu şekilde ifade etti:

Anadolu Efes Spor Kulübü olarak Türk Basketbolunun gelişmesi için önemli katkı sağlayacak olan bu iş birliğini gerçekleştirmiş olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Türk basketbolunda ilklerin takımı olarak, Türkiye’nin ilk ve öncü elektronik şans oyunları platformu Bilyoner ile birlikte üç yıl boyunca basketbolumuza değer katacak çalışmalar gerçekleştireceğiz.

Bu çalışmalar ile önemli başarılar elde edecek ve basketbol kültürünü daha fazla kişiye ulaştıracağız. Gerçekleştireceğimiz projeler sayesinde Anadolu Efes Spor Kulübü olarak basketbolseverlerin hayatında daha fazla yere sahip olacağız. EuroLeague tarafından üç kez “Avrupa’nın En İyi Pazarlama Yapan Takımı” seçilen bir kulüp olarak Bilyoner ile birlikte pazarlama ve iletişim faaliyetlerimize de yepyeni bir boyut katacağız.

Bu önemli iş birliğinin hayata geçmesindeki değerli katkıları için Sayın Emin Hitay’a, Sayın İlker Baydar’a, kulüp yöneticilerimize ve bu anlaşmada emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.”

Emin Hitay:  “Anadolu Efes’i ve Türk basketbolunu desteklemekten mutluluk duyuyoruz”

Bilyoner Yönetim Kurulu Başkanı Emin Hitay toplantıda yaptığı konuşmada, “Kendi alanlarında Türkiye’yi ilklerle tanıştırmış iki kurumun; Bilyoner ve Anadolu Efes Spor Kulübü’nün Türkiye basketbolunu daha ileriye taşımak için güçlerini birleştirdiğini” belirterek şunları söyledi:

“Türkiye’nin ilk ve öncü yasal elektronik şans oyunları platformu Bilyoner olarak, 3 sezon boyunca Anadolu Efes Spor Kulübü’nün partneri olduğumuzu duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Türkiye Milli Basketbol Takımı ile birlikte Anadolu Efes’e ve Türk basketboluna, ülkemizde basketbol kültürünün yaygınlaşmasına katkı sağlamaya devam ediyoruz.  Partnerlik anlaşmaları, takımlara destek olduğu kadar spora da yatırım olarak değerlendirilmelidir. Biz de Bilyoner olarak, 3,5 milyondan fazla üyemizle birlikte her branşta Türk sporunun gelişime katkı sağlamaya devam edeceğiz.”

İlker Baydar: “Sporu güçlü bir biçimde desteklemeye ve sahiplenmeye devam edeceğiz.”

Bilyoner Genel Müdürü İlker Baydar da, şunları söyledi “Anadolu Efes Spor Kulübü’nün üç sezon boyunca partneri olduk. Bu vesile ile Türk basketboluna katkıda bulunmaya devam ediyoruz. Anadolu Efes gibi efsane bir spor kulübünün Türkiye Basketbol Süper Ligi, EuroLeague, Türkiye Kupası ve Cumhurbaşkanlığı Kupası maçlarında forma sırtında 3 sezon boyunca logomuzla yer alacağız. Partnerlik anlaşması kapsamında spora daha fazla eğlence ve heyecan katmak için ortak etkinlikler gerçekleştireceğiz. Türk sporunun gelişimine katkı sağlamak için kurumsal sorumluluk bilinci ile spordan kazandığımız katma değeri yine spora aktarma vizyonu ile sporu güçlü bir biçimde desteklemeye ve sahiplenmeye devam edeceğiz.”                                                                               

Ergin Ataman: "Bu anlaşmanın şampiyonluk yürüyüşümüze katkı sağlayacağına inanıyorum"

Anadolu Efes Spor Kulübü Baş Antrenörü Ergin Ataman ise iki öncü arasında gerçekleştirilen iş birliği ile ilgili şu açıklamaları yaptı:

“Türk basketbolunun ve Anadolu Efes Spor Kulübü ailesinin çok uzun süreli bir üyesi olarak böylesine önemli bir iş birliğinin hayata geçirilmesi beni çok mutlu ediyor. Bilyoner ile yaptığımız anlaşmanın, mücadele ettiğimiz tüm organizasyonlardaki şampiyonluk yürüyüşümüze büyük katkı sağlayacağına inanıyorum.

Kulübümüz ve Bilyoner arasındaki anlaşmasının gelecek dönemde basketbolseverleri çok mutlu edeceğine de eminim. Anadolu Efes Spor Kulübü Baş Antrenörü olarak bu anlaşmada emeği geçen herkese çok teşekkür ediyor, tüm sporseverlere basketbol dolu günler diliyorum.”

Anadolu Efes Spor Kulübü Kaptanı Doğuş Balbay ise duygularını şöyle ifade etti:

“Kulübümün hayata geçirdiği böyle bir anlaşmanın imza töreninde bulunmak, bana gurur veriyor. Hem Anadolu Efes Spor Kulübü Kaptanı hem de Türk Basketbol Milli Takımı’nın bir parçası olarak bu anlaşmanın ülke basketbolumuz için büyük değer yaratacağını düşünüyorum. Kulübümün ve Bilyoner’in basketbolseverleri mutlu edecek çalışmalara imza atacaklarına inanıyorum.

Ben de kendi adıma bu anlaşmanın gerçekleşmesini sağlayan herkese çok teşekkür ediyor, ayrıca tüm basketbolseverleri Sinan Erdem Spor Salonu’ndaki maçlarımıza davet ediyorum.”

Anadolu Efes Spor Kulübü ile Bilyoner arasındaki anlaşmanın Türk basketbolseverleri çok mutlu edeceğine emin olduğunu belirten Shane Larkin ise sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Geçtiğimiz yıl Türkiye’ye gelmeden önce Türk basketbolunun çok büyük olduğunu biliyordum. Türk basketbolunun her geçen gün daha da gelişmesi, profesyonel bir basketbolcu olarak beni çok mutlu ediyor. Yapılan anlaşmanın kulübümüze şans getirmesini diliyorum. Ben de Kaptanımız gibi anlaşmayı hayata geçiren herkese çok teşekkür ediyor, tüm Anadolu Efes taraftarlarını maçlarımıza davet ediyorum.”

Etiketler:
  • Bilyoner