BSL’de Manisa Büyükşehir Belediye Spor’u Ağırlıyoruz...

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi dokuzuncu hafta maçında Manisa Büyükşehir Belediye Spor’u konuk ediyoruz. 27 Kasım 2023, Pazartesi günü Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma 19:00’da başlayacak ve beIN Sports 5 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Takımımız, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin sekizinci hafta maçında Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket’i deplasmanda 79-64 mağlup etmiş, Manisa Büyükşehir Belediye Spor ise Fenerbahçe Beko’ya evinde 82-69 yenilmişti. Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde sekizinci haftanın ardından takımımız yedi galibiyet ve bir mağlubiyet ve averaj ile ikinci, Manisa Büyükşehir Belediye Spor ise dört galibiyet ve dört mağlubiyet ile sekizinci sırada bulunuyor.

Anadolu Efes, Manisa Büyükşehir Belediye Spor maçı ile birlikte Türkiye’deki 1681. resmi maçına çıkacak. Takımımız, bugüne kadar Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde 1541, Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda 24, Türkiye Kupası’nda 112, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Kupası’nda iki ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası’nda bir kez mücadele etti.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde 1542. maçına çıkacak olan Anadolu Efes, ligde bugüne kadar oynadığı 1541 karşılaşmada 1200 galibiyet, 338 mağlubiyet ve 3 beraberlik elde etti. (Galibiyet yüzdesi: % 77,87)

Takımımız, Manisa Büyükşehir Belediye Spor ile Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde bugüne kadar oynadığı iki karşılaşmadan da galibiyet ile ayrıldı.