BSL’nin Altıncı Haftasında Reeder Samsunspor’a Konuk Oluyoruz...

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi altıncı hafta maçında Reeder Samsunspor’a konuk oluyoruz. 5 Kasım 2023, Pazar günü Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma 15:30’da başlayacak ve beIN Sports 5 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Takımımız, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin beşinci hafta maçında Galatasaray Ekmas’a Sinan Erdem Spor Salonu’nda 95-76 mağlup olmuş, Reeder Samsunspor ise Fenerbahçe Beko’ya İstanbul’da 83-53 yenilmişti. Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde beşinci haftanın ardından takımımız dört galibiyet ve bir mağlubiyet ile üçüncü, Reeder Samsunspor ise bir galibiyet ve dört mağlubiyet ile 15. sırada bulunuyor.

Anadolu Efes, Reeder Samsunspor maçı ile birlikte Türkiye’deki 1678. resmi maçına çıkacak. Takımımız, bugüne kadar Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde 1538, Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda 24, Türkiye Kupası’nda 112, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Kupası’nda iki ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası’nda bir kez mücadele etti.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde 1539. maçına çıkacak olan Anadolu Efes, ligde bugüne kadar oynadığı 1538 karşılaşmada 1197 galibiyet, 338 mağlubiyet ve 3 beraberlik elde etti. (Galibiyet yüzdesi: % 77,83)

Anadolu Efes ile Reeder Samsunspor birbirleri ile ilk kez resmi bir maçta karşı karşıya gelecek.