BSL’nin İkinci Haftasında Çağdaş Bodrum Spor’a Konuk Oluyoruz...

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ikinci hafta maçında Çağdaş Bodrum Spor’a konuk oluyoruz. 8 Ekim 2023, Pazar günü Menteşe Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma 15:30’da başlayacak ve beIN Sports 5 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Takımımız, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin ilk hafta maçında Onvo Büyükçekmece Basketbol’u Sinan Erdem Spor Salonu’nda 89-78 mağlup etmiş, Çağdaş Bodrum Spor ise Fenerbahçe Beko’ya deplasmanda 95-58 yenilmişti. Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde ilk haftanın ardından takımımız bir galibiyet ve averaj ile beşinci, Çağdaş Bodrum Spor ise bir mağlubiyet ile 16. sırada bulunuyor.

Anadolu Efes, Çağdaş Bodrum Spor maçı ile birlikte Türkiye’deki 1674. resmi maçına çıkacak. Takımımız, bugüne kadar Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde 1534, Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda 24, Türkiye Kupası’nda 112, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Kupası’nda iki ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası’nda bir kez mücadele etti.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde 1535. maçına çıkacak olan Anadolu Efes, ligde bugüne kadar oynadığı 1534 karşılaşmada 1194 galibiyet, 337 mağlubiyet ve 3 beraberlik elde etti. (Galibiyet yüzdesi: % 77,84)

Anadolu Efes, Çağdaş Bodrum Spor ile ilk kez resmi bir maçta karşı karşıya gelecek.