Bu sezon Sinan Erdem Spor Salonu’ndaki ilk maçımızda Darüşşafaka Basket ile karşılaşıyoruz...

Anadolu Efes, bu sezon Sinan Erdem Spor Salonu’ndaki ilk ve yeni sezon öncesindeki son hazırlık maçında Darüşşafaka Basket’i ağırlayacak. Karşılaşma için bilet alan taraftarlar, tüm tribün kategorilerini gezerek yeni sezon öncesinde kombine almak için kendilerine en uygun tribün bloğunu deneyimleme fırsatı bulacak. Kombine sahibi taraftarların ücretsiz giriş yapabileceği maçta Anadolu Efes’in yeni transferleri de sahada olacak. Yeni sezon formalarının da oyuncular tarafından ilk kez giyileceği maçta kulüp maskotu Çaylak ve Anadolu Efes Kızları da yeni şovlarını basketbolseverlerin beğenisine sunacak.

Anadolu Efes; Turkish Airlines Euroleague, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ve Türkiye Kupası’nda mücadele edeceği 2017-18 sezonu öncesindeki son hazırlık maçında Darüşşafaka Basket’i 3 Ekim Salı günü Sinan Erdem Spor Salonu’nda 19:00’da ağırlayacak.

Yeni transferler ilk kez Sinan Erdem Spor Salonu’nda...

adidas’ın Anadolu Efes Spor Kulübü için özel olarak ürettiği yeni sezon formaları ilk kez taraftarların karşısına çıkarken yeni transferler Ricky Ledo, Errick McCollum, Birkan Batuk, Brock Motum, Josh Adams, Vladimir Stimac, Krunoslav Simon ve Edo Muric de Anadolu Efes formasıyla taraftarların karşısında olacak.

Basketbolseverlere koltuk deneyimleme imkanı...

Basketbolseverler, Anadolu Efes - Darüşşafaka Basket maçı için www.tixbox.com.tr internet sitesi veya Sinan Erdem Spor Salonu’ndaki TIXBOX gişesinden alacakları maç biletleri ile çok özel bir fırsatın da sahibi olacak.

Maç biletleriyle tüm tribün kategorilerine giriş yapabilecek olan taraftarlar, kombine almak için kendilerine en uygun tribün bloğunu yerinde deneyimleme imkanından yararlanabilecek.

Ayrıca basketbolseverler salon içinde ve dışında yer alan TIXBOX gişesindeki ekranlardan, kombine satışı yapılan bloklardan müsait olan ve almak istedikleri koltuğu da seçebilecek.

Daha önce Abdi İpekçi Spor Salonu için satışa sunulan kombineleri satın alan taraftarlar ise deneyimledikleri tribün kategorisinden memnun kalmamaları halinde farklı bir tribün kategorisine geçme veya kombinelerini ücretsiz iptal etme hakkına da sahip olacaklar.

Anadolu Efes Fan Club üyeleri, kombine alımlarında her zaman olduğu gibi yüzde 20 indirimin de sahibi olacak.

Anadolu Efes, yeni sezon öncesindeki son hazırlık maçı için tüm basketbolseverleri Sinan Erdem Spor Salonu’na davet ediyor.

Etiketler:
  • Anadolu Efes
  • Darüşşafaka
  • Sinan Erdem Spor Salonu