Dusan Ivkovic: ''Grubumuzu iyi oynayarak bitirmek istiyoruz...''

Turkish Airlines Euroleague Top 16 E Grubu 14. ve son haftasında 7 Nisan Perşembe günü Yunanistan’ın Panathinaikos takımını konuk edecek olan Anadolu Efes’te baş antrenör Dusan Ivkovic karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Bilindiği gibi Panathinaikos maçı bu sezon Avrupa’daki son maçımız olacak. Grubumuzu iyi oynayarak bitirmeliyiz. Play-off’lara yükselemiyor olmak sezon başı planlarımızın içinde yoktu. Panathinaikos maçına ciddiyet ile hazırlanıp elimizden gelenin en iyisini ortaya koymalıyız. Panathinaikos’un üç yeni oyuncusu var ve iyi bir kimya yakaladılar. Top 16’nın ikinci yarısında beş galibiyet ve bir mağlubiyet aldılar. Bizim açımızdan ise zor bir dönem. Saric ve Heurtel’in sakatlık durumları var. MR sonrası sağlık ekibimizden gelecek bilgileri bekliyoruz...”

Anadolu Efes’in genç oyuncusu Furkan Korkmaz karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Euroleague’de bu sezon son maçımıza çıkıyoruz. Galibiyet ile veda etmek ve her zaman yanımızda olan taraftarımız için kazanmaya çıkacağız. Maça iyi hazırlanmalıyız. Panathinaikos’un artılarını ve eksilerini biliyoruz. Tek yapmamız gereken maça odaklanıp iyi basketbol oynayarak kazanmak. Spor Toto Basketbol Ligi’nde de sona yaklaşıyoruz. Ligin sonunu bulunduğumuz noktada tamamlayıp, play-off’lar sonunda şampiyon olmak için tüm gücümüzle savaşacağız...”


 

Etiketler:
  • euroleague
  • Panathinaikos
  • Dusan Ivkovic
  • Furkan Korkmaz