Dusan Ivkovic: “İkinci yarıda hücum organizasyonlarında sorunlar yaşadık...”

Turkish Airlines Euroleague Top 16 E Grubu altıncı hafta karşılaşmasında Fenerbahçe’ye 73-77 mağlup olan Anadolu Efes’te baş antrenör Dusan Ivkovic karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında görüşlerini şöyle açıkladı:

“Bugün takımım için psikolojik olarak zor bir maç oldu. Fenerbahçe sahada daha iyi oynayan taraftı ve kazanmayı hak ettiler. Biz iki farklı yarı oynadık. İlk yarıda oyun bizim kontrolümüz altındaydı ve devreyi altı sayı fark ile önde kapadık. İkinci yarıda ise hücum organizasyonlarında sorunlar yaşadık. Denedik ama başaramadık. Bugün hücumda yaratıcılığımız yeterli seviyede değildi. Fenerbahçe savunmada iyiydi. Kötü bir gün ve kötü bir maç organizasyonu yaşadık. Konsantre olup yola devam etmeliyiz. Şimdi önümüzde Türkiye Ligi’nde oynayacağımız Galatasaray maçına konsantre olmalıyız. Şubat ve Mart aynda çok fazla maçımız var. Çok çalışmaya devam etmeliyiz.”

17 indeks puanı ile Anadolu Efes’in sahadaki en başarılı performansına imza atan oyuncusu Cedi Osman ise toplantıda şöyle konuştu: “Bugün zorlu bir maç oldu. Gerçekten keyifli ve bol mücadeleli bir maç oldu. Kazanan Fenerbahçe oldu. Biz bugün maça iyi başladık ve iyi oynadık. İkinci yarıya iyi başlayamadık ve dokuz sayılık farka ulaşsak da bu farkı koruyamadık. Maçın sonunu iyi oynayamadık. Bence biz iyi yoldayız, sezon başından beri çok yol kat ettik. Bu maçı unutup bir an önce Galatasaray maçına konsantre olmalıyız. Ligde liderliğimizi korumak istiyoruz. Fenerbahçe’yi de tebrik ederim.”

Etiketler:
  • euroleague
  • Anadolu Efes
  • Fenerbahçe
  • Cedi Osman