Dusan Ivkovic: ''İyi basketbol oynayarak kazanmak istiyoruz...''

Euroleague Top 16 F Grubu dördüncü hafta maçında 23 Ocak Cuma günü Rusya’nın Nizhny Novgorod takımı ile deplasmanda mücadele edecek olan Anadolu Efes’te başantrenör Dusan Ivkovic karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Çok zor bir mücadele olacak. Bizim için de Nizhny Novgorod için de bu maçın önemi çok büyük. Nizhny Novgorod Euroleague’in büyük sürpriz yapan takımı. Rus ekibi ile birlikte ilk turda aynı gruptan çıktık ve bu sezon iki kez karşı karşıya geldik. İlk maçta Rusya’da Kinsey sakatlığı nedeni ile oynamamıştı, İstanbul’da oynanan ikinci maçta ise Rochestie forma giymemişti. Zor, mücadeleci ve iyi bir maç olacak. İyi basketbol oynayarak kazanmak istiyoruz...”

Anadolu Efes’in genç oyuncusu Cedi Osman ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Zor bir karşılaşma olacak. Bilindiği gibi ilk turda da Nizhny Novgorod ile aynı grupta yer almış, ilk maçta rakibimizi deplasmanda yenmiş, ikinci maçta ise İstanbul’da yenilmiştik. Bu yüzden kesinlikle çok iyi konsantre olmalıyız. Bu maçı kazanarak çok önemli bir adım atmış olacağız. Nizhny Novgorod galibiyeti, bir sonraki hafta karşılaşacağımız Olympiacos maçı için de büyük bir moral olacak...”

Etiketler:
  • Cedi Osman
  • Dusan Ivkovic