Dusan Ivkovic: ''Öncelikle savunmamızı iyileştirmeliyiz...''

Euroleague Top 16 F Grubu 11. hafta maçında 19 Mart Perşembe günü Rusya’nın Nizhny Novgorod takımını konuk edecek olan Anadolu Efes’te başantrenör Dusan Ivkovic karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Top 16’nın ikinci yarısında oynadığımız üç karşılaşmada ne yazık ki henüz galibiyet alamadık. Kaybettiğimiz bu maçlarda savunmamız olması gerektiği gibi ve bizim arzu ettiğimiz seviyede değildi. Öncelikle savunmamızı iyileştirmemiz gerekiyor. Bu hafta Nizhny Novgorod’u konuk edeceğiz. Top 16’nın ilk yarısında Nizhny Novgorod ile deplasmanda oynadığımız karşılaşmada savunmamız istediğimiz düzeyde değildi. Bu sezon Nizhny Novgorod ile yaptığımız üç maçın ikisini kaybettik, birini kazandık. Bu maç her iki takım açısından da çok büyük bir önem taşıyor. Furkan, Krstic ve Lasme gibi oyuncularımızın sakatlığı var. Ama takım oyununu ön plana çıkararak maça en iyi şekilde hazır olmalıyız...”

Anadolu Efes’in başarılı oyuncusu Matt Janning ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Nizhny Novgorod maçı bizim için çok önemli bir karşılaşma olacak. Bir üst tur hesaplarımız doğrultusunda mutlaka kazanmamız gereken bir mücadeleye çıkacağız. Avrupa’da son dönemde aldığımız mağlubiyetlerin ardından galibiyet serisine başlamak istiyoruz. Nizhny Novgorod güçlü bir takım. Onların da play-off’a yükselme umutları var. Onlar da bunun için savaşacaklar. Elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız ve sahadan galibiyet ile ayrılan taraf olmalıyız. İnanıyorum ki müthiş seyircimizin önünde güzel bir zafer elde edeceğiz...”

Etiketler:
  • Dusan Ivkovic
  • Matt Janning