Dusan Ivkovic: “Real Madrid maçı öncesinde iyi bir moral oldu...”

Türkiye Basketbol Ligi 10. hafta maçında Eskişehir’i 96-68 mağlup eden Anadolu Efes’te coach Dusan Ivkovic karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında görüşlerini şöyle açıkladı:

“Bugün tahminimden daha kolay bir galibiyet aldık. 12 oyuncumuza da süre verdik. Oyunu çok iyi kontrol ettiğimizi düşünüyorum. Takım olarak 24 asist yaptık ve bir çok kolay sayı bulduk, bunlardan çok memnunum. İkinci periyodun başında oyunun kontrolünü biraz kaybettik ama daha sonra toparlandık. Son Euroleague maçını Nizhny Novgorod’a karşı kaybetmiştik. Şimdi önümüzde Real Madrid deplasmanı var. Bu galibiyet Real Madrid maçından önce iyi bir moral oldu. Yarından itibaren Real Madrid maçına elimizden gelen en iyi şekilde hazırlanacağız...”

Anadolu Efes’in genç oyuncusu Furkan Korkmaz ise toplantıda şöyle konuştu: “Geçen hafta Türkiye Ligi’nde Banvit’e ve sonra Euroleague’de Novgorod’a karşı kaybettik. Bugünkü maça iyi hazırlandık. Herkes elinden gelenin en iyisini yaptı. Şimdi deplasmanda Euroleague’de Real Madrid ile mücadele edeceğiz. Real Madrid yenilmeyecek bir takım değil, bunu ilk maçta da gösterdik. Madrid’de galibiyet için savaşacağız. Şimdi o maça hazırlanacağız...”

Etiketler:
  • Dusan Ivkovic
  • Eskişehir Basket