Dusan Ivkovic: “Saha iletişimimiz çok iyiydi...”

Turkish Airlines Euroleague Top 16 E Grubu 12. hafta karşılaşmasında ispanya’nın Unicaja Malaga takımını 87-67 mağlup eden Anadolu Efes’te baş antrenör Dusan Ivkovic karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında görüşlerini şöyle açıkladı:

“Bugün maçı kazanmayı hak ettik. Anadolu Efes sahada daha iyi olan taraftı. Euroleague maçları çok zorlu geçiyor. Ayrıca unutmamalıyız bu dönemde Unicaja Malaga takımı çok iyi basketbol oynuyor. İspanya Ligi’nde ve Euroelague’de oynadıkları son iki deplasman maçından galibiyet ile ayrıldılar. Bu galibiyet bizim için çok önemliydi. Takımım maça çok iyi başladı. İlk çeyreği 27-11 gibi farklı bir skor ile önde tamamladık. Oyuncularımın saha içi iletişimi ve oyun kontrolü çok iyiydi.”

Dario Sariç ile birlikte 28 indeks puanı alan ve Anadolu Efes adına sahadaki en başarılı iki performanstan birisine imza atan Thomas Heurtel ise toplantıda şöyle konuştu: “Bugün maça iyi başladık ve oyunun genelinde iyi oynadık. Bir üst tura çıkmak için şansımızın az olduğunu biliyoruz ama elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Top 8’e çıkmak bizim elimizde değil şu an. Her maç iyi oynayıp kazanmaya çalışacağız...”

Etiketler:
  • Unicaja Malaga
  • Dusan Ivkovic