Dusan Ivkovic: ''Unicaja Malaga tehlikeli bir takım...''

Euroleague Top 16 F Grubu ikinci hafta maçında 9 Ocak Cuma günü İspanya’nın Unicaja Malaga takımını konuk edecek olan Anadolu Efes’te başantrenör Dusan Ivkovic karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Top 16’nın ilk haftasında İspanya’nın Laboral Kutxa takımı ile karşılaştıktan sonra şimdi bir diğer İspanyol ekibi Unicaja Malaga’ya karşı mücadele edeceğiz. Unicaja Malaga şu an çok formda ve İspanyol Ligi’nde lider durumda. Geçtiğimiz hafta kendi evinde Olympiacos’a kaybettiler, şimdi daha tehlikeli bir takım olacaklardır. Takım olarak iyi durumdalar ve bu maça çok iyi hazırlanmalıyız. Sezon başında Unicaja Malaga ile hazırlık turnuvasında karşı karşıya gelmiştik. O dönemde de iyi basketbol oynuyorlardı. Uzun bir süredir aramızda olmayan Birkan ve Cenk haricinde şu an takımda sakat oyuncumuz yok. Çok zor bir maç olacağını ama sonunda bu önemli karşılaşmadan galibiyet ile ayrılacağımızı düşünüyorum...”

Anadolu Efes’in genç oyuncusu Furkan Korkmaz ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Unicaja Malaga iyi bir düzene sahip bir takım. Bizim takımımızda Birkan ve Cenk ağabey dışında sakatlığı bulunan oyuncular iyileşti. Takımımıza yeni katılan Heurtel de yaklaşık iki haftadır bizimle birlikte. Türkiye Ligi’nde oynadığımız Beşiktaş maçından sonra takım halinde Unicaja Malaga maçına konsantre oluyoruz ve hazırlıklarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Cuma akşamı kazanan taraf olmak için tüm gücümüzü ortaya koyacağız...”

Etiketler:
  • euroleague
  • Dusan Ivkovic
  • Furkan Korkmaz