Dusan Ivkovic: ''Zorlu bir maç olacak...''

Euroleague ilk tur altıncı hafta maçında 20 Kasım Perşembe günü Rusya’nın Unics Kazan takımı ile deplasmanda mücadele edecek olan Anadolu Efes’te coach Dusan Ivkovic karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Geçen hafta Real Madrid karşısındaki başarılı performansımız sonrasında bu hafta da Unics Kazan karşısında iyi bir maç çıkarmalıyız. Unics Kazan özellikle bire bir hücumlarda çok güçlü ve tecrübeli bir takım. Bazı pozisyonlarda Avrupa’nın çok önemli oyuncularına sahipler. İstanbul’da yaklaşık bir ay önce oynadığımız ilk karşılaşmada maç içinde bizi oldukça zorladılar. Bilindiği gibi şu an bazı sakatlık sorunlarımız var. Bu maça çok iyi hazırlanmalıyız. Maç kontrolünü elimize almalıyız. Unics Kazan’ın sıralamadaki yeri de göz önünde bulundurulduğunda iki takımı da zorlu bir maç bekliyor. İyi bir oyun sonrasında iyi bir sonuç alacağımızı umuyorum...”

Anadolu Efes’in başarılı oyuncularından Matt Janning ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Euroleague’de zorlu bir deplasmana gidiyoruz. Unics Kazan, Jerrels ve Langford gibi oyuncuları ile birlikte çok iyi hücum eden bir takım. Onları durdurmak ve oyunun kontrolünü ele geçirmek için defansa çok iyi konsantre olmalıyız. İstanbul’a galibiyet ile dönmek istiyoruz...”

Etiketler:
  • Dusan Ivkovic
  • Matt Janning
  • Unics Kazan