Erdem Can: ''Yeni Sezona Güçlü Bir Şekilde Başlamak İstiyoruz...''

Turkish Airlines Euroleague 1. hafta maçında 5 Ekim 2023, Perşembe günü İspanya’nın FC Barcelona takımı ile deplasmanda mücadele edecek olan Anadolu Efes’te baş antrenör Erdem Can karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Euroleague’de bu sezon ilk maçımızda basketbol geleneği olan ve özellikle evinde çok sert oynayan çok önemli bir takıma karşı deplasmanda oynayacağız. Büyük bir mücadele olacak. Yeni sezona güçlü bir şekilde başlamak istiyoruz...”

Takım kaptanımız Shane Larkin ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Euroleague’de sezonun ilk maçları her zaman önemlidir ama bu kez bizim için daha da önemli olacak. Son birkaç sezona yavaş ritimde başladık ancak birçok yeni oyuncu ve yeni bir antrenör ile sezona galibiyetle başlamak bizim için önemli olacak. Her iki takım da geçen sezondan bu yana çok değişti, bu yüzden sahada kim daha fazla enerjiyle mücadele ederse, kazanmak için avantajlı olacak. Çok iyi konsantre olmalıyız ve birbirimize bağlı kalmalıyız, eğer bunu yaparsak Euroleague’de yeni sezona galibiyet ile başlamak için büyük bir şansımızın olacağına inanıyorum...”