Euroleague Devotion Pazarlama Ödülleri’nde Bir Kez Daha Finaldeyiz...

Basketboldaki başarısının yanı sıra pazarlama projeleriyle de adından spor dünyamıza öncülük eden Anadolu Efes Spor Kulübü; EuroLeague Devotion Pazarlama Ödülleri’nde Pawder iş birliğiyle depremzede köpekler ve barınak hayvanları için hayata geçirdiği “Yuva Ol” projesiyle finale kalan 8 takımdan biri oldu. Toplumsal ve sosyal fayda yaratma ilkesi ile kurulduğu günden bu yana çalışmalarını sürdüren Anadolu Efes, Turkish Airlines EuroLeague ve Seven Days EuroCup’tan toplam 38 takımın başvurduğu Devotion Pazarlama Ödülleri’nde geçtiğimiz yıllarda 5 kez Devotion Pazarlama Altın Ödülü, 2 kez de Devotion Pazarlama Gümüş Ödülü’ne layık görüldü.

Saha içi başarısını saha dışında gerçekleştirdiği projelerle de pekiştiren Anadolu Efes, yarattığı sürdürülebilirlik değerleri ve çalışmaları sayesinde toplumu bilinçlendirmeye devam ediyor.

Anadolu Efes, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve çevre illeri derinden etkileyen deprem felaketinden etkilenen köpeklerin ve barınak hayvanlarının sahiplendirmesi için “Yuva Ol” projesiyle harekete geçti.

Köpeklerin sosyalleşme uygulaması Pawder ve Anadolu Efes iş birliği ile gerçekleştirilen proje sayesinde, deprem felaketinden etkilenen köpekler, EuroLeague’de oynanan AS Monaco maçında Sinan Erdem Spor Salonu’nda ağırlandı.

Afetzede köpeklerin ve barınak hayvanlarının sahiplendirilmesi konusunda farkındalık yaratmak amacıyla Sinan Erdem Spor Salonu’na gelen köpekler, AS Monaco maçının devre arasında tek tek anons edilerek eğitmenleri eşliğinde parkede taraftarı selamladı. Bunların yanı sıra Sinan Erdem Spor Salonu içerisinde konumlandırılan bilgilendirici afişler ve panolar ile tüm basketbolseverler “Yuva Ol”maya davet edildi.

Toplamda 4 milyon kişiye erişildi...

Türkiye’de eşi benzeri olmayan proje, tüm taraftarlar ve basketbolseverler tarafından tam not aldı. “Yuva Ol” projesi kapsamında gerçekleştirilen aktivasyonlar sonucunda 355 bin hayvansever taraftara ulaşıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beykoz Belediyesi, Pawder, S Sport ve Pet Taksi’nin destekleriyle gerçekleşen proje medyada da büyük yer bulurken yapılan yüzlerce haberin ardından toplamda 4 milyon kişi “Yuva Ol” dedi.

Patili dostlarımız maçı tribünden takip etti...

Projeye destek olmak isteyen ve bu konuda hali hazırda çalışmalarını sürdüren ünlü isimler de Sinan Erdem Spor Salonu’nda yerlerini aldı. Evcil dostlarıyla maça gelen destekçiler, bir de mini köpek tribünü oluşturarak ilgi odağı oldu.

Finale kalan takımlar belli oldu...

EuroLeague Devotion Pazarlama Ödülleri final aşamasında Anadolu Efes Spor Kulübü ile finale kalan takımlar ise şöyle: Kızılyıldız mts, FC Bayern Münih, Fenerbahçe Beko, Paris Basketball, Veolia Towers Hamburg, Virtus Segafredo Bologna ve Zalgiris Kaunas.