Gaziantep Basketbol maçına bilet yerine kitap ile gelin...

Anadolu Efes Spor Kulübü, Kütüphaneler Haftası kapsamında düzenlediği “Bir Kitap da Sen Getir” kampanyasına üçüncü yılında da devam ediyor...

Anadolu Efes Spor Kulübü’nün Kütüphaneler Haftası kapsamında üçüncü kez hayata geçireceği ve binlerce çocuğu, hayallerindeki kitaplarla buluşturacağı “Bir Kitap da Sen Getir” kampanyası, Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı’nın desteğiyle 2 Nisan Pazar günü oynanacak Gaziantep Basketbol karşılaşmasında gerçekleştirilecek. Karşılaşmayı Abdi İpekçi Spor Salonu’nda izlemek isteyen basketbolseverlerin bilet almak yerine kitap getirecekleri kampanyanın elçiliklerini ise başarılı oyuncular Cedi Osman ve Bryant Dunston üstlenecek. Toplanan binlerce kitap, önceki iki yılda olduğu gibi Türkiye’nin 7 bölgesindeki okullara dağıtılacak.

Basketbolseverlerin; karalanmamış, boyanmamış ve iyi durumda olan ilköğretim seviyesindeki kitapları, Gaziantep Basketbol karşılaşması öncesinde Abdi İpekçi Spor Salonu’na getirerek maç biletlerini alabilecekleri kampanyada, çocukların okuma alışkanlığı kazanması konusunda farkındalık yaratılması hedefleniyor.

Bu anlamlı kampanyaya Anadolu Efes Spor Kulübü partnerleri de katkı sağlayarak basketbolseverleri kitap bağışlamaya yönlendirecek.

Binlerce çocuk, hayallerindeki kitaplarla buluştu...

Anadolu Efes’in üçüncü kez gerçekleştireceği kampanya kapsamında bugüne kadar binlerce çocuk, basketbolseverlerin bağışladığı kitaplarla buluştu.

Anadolu Efes Spor Kulübü, tüm sporseverleri bu anlamlı kampanyaya destek olmaya davet ediyor.

Etiketler:
  • Anadolu Efes
  • Cedi Osman
  • Bryant Dunston
  • Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı
  • Bir Kitap da Sen Getir
  • Gaziantep Basketbol
  • Abdi İpekçi Spor Salonu