Haftanın en değerli performansı Simon’dan...

Turkish Airlines Euroleague’in 22. haftasında Herbalife Gran Canaria’yı 93-74 mağlup ettiğimiz karşılaşmada 34 verimlilik puanı toplayan oyuncumuz Krunoslav Simon, haftanın en değerli performansına imza attı.

Gran Canaria karşılaşmasında 27:15 dakika sahada kalan Simon, mücadeleyi 25 sayı, 4 ribaunt, 3 asist ve 2 top çalma ile tamamladı.

Sıralamada ikinciliği 28’er puan toplayan AX Armani Exchange Milan’dan Mindaugas Kuzminskas ve Khimki’den Jordan Mickey elde etti.

Simon, ayrıca Gran Canaria potasına bıraktığı 25 sayı ile haftanın en çok sayı atan oyuncusu oldu. Başarılı oyuncumuz birinciliği yine 25 sayı kaydeden Khimki’den Jordan Mickey ile paylaştı. Listede ikinciliği ise 21’er sayı kaydeden Darüşşafaka Tekfen’den Toney Douglas ve CSKA Moskova’dan Nando De Colo elde etti.

Başarılı oyuncumuz Shane Larkin Gran Canaria karşısında yaptığı altı asist ile haftanın en çok asist yapan üçüncü ismi olurken, iki blok yapan Dunston da haftanın en çok blok yapan ikinci oyuncusu oldu.

Bilindiği gibi Turkish Airlines Euroleague’in üçüncü haftasında Rodrigue Beaubois, haftanın en değerli performansına imza atmış, bir diğer başarılı oyuncumuz Vasiilije Micic de Kasım ayının en değerli oyuncusu seçilmişti.

Etiketler:
  • euroleague
  • Krunoslav Simon
  • Shane Larkin