Ivkovic: ''Grubumuz zorlu maçlara sahne olacak...''

Türkiye Kupası B Grubu basın toplantısı Kayseri Gevher Nesibe Medresesi Selçuklu Müzesi'nde düzenlendi.

B Grubu’nda yer alan takımların başantrenörlerinin ve takım kaptanlarının katıldığı toplantıya Anadolu Efes’ten Dusan Ivkovic ve Doğuş Balbay katıldı.

Türkiye Kupası’nın oyuncuların son halini görme açısından önemli bir fırsat olacağını ifade eden Dusan Ivkovic sözlerini şöyle sürdürdü: “Öncelikle Türkiye Kupası’na katılan takımlara başarılar dilerim. İyi bir turnuva olmasını diliyorum. Dört yıl önce de Dünya Kupası dolayısıyla Kayseri'ye gelmiştik. O zaman çok güzel organizasyon olmuştu, umarım yine iyi bir organizasyon olur. Tüm Kayserili basketbolseverleri maçlara davet ediyoruz. B Grubu’nda çok zorlu maçlar olacak. Üç gün art arda güçlü takımlara karşı oynayacağız. 14 kişilik kadroyla buraya geldik. Daha yeni bir takımız, umarım iyi bir turnuva geçiririz..."

Anadolu Efes’in kaptanı Doğuş Balbay ise toplantıda şöyle konuştu: “Kayserili sporseverleri maçlara davet ediyoruz. Üç zorlu maç oynayacağız, grubumuz zorlu. Türkiye Basketbol Ligi'nde üst seviyeye oynayacak takımlar grubumuzda bulunuyor. Basketbolseverlerden maçlara ilgi bekliyoruz...”

Etiketler:
  • Doğuş Balbay
  • Türkiye Kupası
  • Dusan Ivkovic