Kerem Gönlüm ve Semih Erden tv 8’e konuk oldu...

Anadolu Efes’in başarılı oyuncuları Kerem Gönlüm ve Semih Erden tv 8’de Özge Uzun’un sunduğu “Özge ile Yeni Hayat” programına konuk oldular.

Özge Uzun’un sorularını içtenlikle yanıtlayan milli oyuncularımız basketbol hayatları ile ilgili bilinmeyenleri paylaştılar ve gençlere çeşitli öğütlerde bulundular.

Basketbolun zorluklarına değinen Anadolu Efes’in kaptanı Kerem Gönlüm çok yoğun bir programları olduğunu, sezon içinde kulüp takımlarında, yaz döneminde de milli takımlarda mücadele ettiklerini ifade etti. Takım arkadaşları ile ailelerinden fazla vakit geçirdiklerini belirten Gönlüm, kalan tüm vaktini ailesine ayırdığını ama basketbol oynamaktan da büyük keyif aldığını söyledi. Basketbolun kendine has bir seyirci kitlesi olduğuna değinen başarılı oyuncumuz Anadolu Efes’in de Türk basketbolunda çok önemli bir yeri olduğunu, özellikle Koraç Kupası’nın basketbolun sevilmesinde büyük etkisi olduğunu vurguladı.

Anadolu Efes’in geçtiğimiz yıl çekilen ve ödüle doymayan reklam filmi “Senden Daha Güzel’in” hayatı boyunca unutamayacağı bir anı olduğunu ifade eden Gönlüm, çok iyi hazırlanmış olan reklam filminin kendilerine büyük bir sürpriz yaşattığını söyledi. Kerem Gönlüm ayrıca giydiği 12 numaralı formanın da kendisine uğur getirdiğine inandığını açıkladı.

Semih Erden de basketbola küçük yaşlarda başladığını ve büyük fedakarlık istediğini ifade ederken, ailesi ile tatile gidemeyip basketbol antrenmanlarına katıldığını ve bunların 13-14 yaşlarında bir çocuğa ağır gelebileceğini söyledi ve fedakarlık ile birlikte çok çalışmanın başarıyı getireceğini ekledi. Erden basketbolcu olmak isteyen gençlere de şartlar ne kadar zor olursa olsun çok çalışarak hedeflerine ulaşabileceklerini söyledi. Antrenmanlar ve maçların dışında çok fazla vakitleri olmadığının altını çizen Erden, boş zamanlarında arkadaşları ile birlikte yemek organizasyonlarına katıldığını ve mümkün olduğu kadar da dinlenmeye çalıştığını sözlerine ekledi.

 

Özge Uzun’un NBA ile Türk basketbolu arasındaki farkları sorması üzerine, NBA’in görsel olarak bir şov olduğunu, orada her şeyin profesyonel olduğunu ama Türk ve Avrupa basketbolunun da farklı ve daha sert olduğunu belirtti. NBA’de tekrar oynamanın her zaman hayali olduğunu ifade eden başarılı oyuncumuz Anadolu Efes’te çok mutlu olduğunu söyledi.

Etiketler:
  • Semih Erden
  • Kerem Gönlüm