KIA, Anadolu Efes - CSKA Moskova Maçında Stonic Hediye Ediyor...

Taraftar etkinlikleriyle Sinan Erdem Spor Salonu’ndaki maçlarında basketbolseverleri her zaman mutlu eden Anadolu Efes Spor Kulübü, Turkish Airlines EuroLeague’deki CSKA Moskova maçında kulüp partneri KIA ile birlikte çok özel bir devre arası yarışması gerçekleştirecek.

KIA’nın ev sahipliği yapacağı karşılaşmada dört taraftarın katılacağı yarışmanın kazananı, KIA’nın en çok beğenilen otomobillerinden KIA Stonic’in sahibi olacak. Yarışmada finale kalan taraftarlar ise Anadolu Efes Spor Kulübü ve KIA Türkiye tarafından oluşturulan özel jüri tarafından belirlenecek.

Jüri, Anadolu Efes Spor Kulübü resmi Twitter hesabı @AnadoluEfesSK’dan yapılan kampanya duyurusuna #KiaStonicKiminOlacak etiketini kullanarak, “Kia Stonic Neden Senin Olmalı?” sorusuna 16 Mart Cumartesi günü saat 23.59’a kadar en iyi yanıtı veren dört taraftarı seçecek. Yanıtlar, ana fikre uygunluk, yaratıcılık, kompozisyon ve özgünlük unsurlarına göre değerlendirilecek.

Her yarışmacı 40 saniye boyunca en çok basketi atmaya çalışacak...

19 Mart Salı günü Sinan Erdem Spor Salonu’nda 20.00’de başlayacak Anadolu Efes – CSKA Moskova maçının devre arasında gerçekleştirilecek yarışmada her yarışmacının 40 saniyelik süresi olacak. Bu süre içerisinde en çok basket atan yarışmacı, KIA Stonic’in sahibi olacak. Atılan her basket ise 1 sayı sayılacak. Eşitlik olması durumunda ise eşit sayıya ulaşmış yarışmacılar 30 saniyelik yeni bir sürede bir kez daha yarışacaklar.

Anadolu Efes Spor Kulübü, KIA tarafından yaşadığı her anın değerini bilen, sınırları zorlayan, maceradan zevk alan sürücüler için tasarlanan KIA Stonic’i kazanmak isteyen herkesi #KiaStonicKiminOlacak etiketini kullanarak “Kia Stonic Neden Senin Olmalı?” sorusuna yanıt vermeye davet ediyor.