Kombine kart yenileme 13 Nisan'a kadar devam ediyor...

Anadolu Efes’in 2014-15 sezonunda oynayacağı tüm Avrupa Ligi ve Türkiye Ligi karşılaşmalarını kapsayacak olan ve 4 Nisan Cuma günü başlayan yeni sezon kombine kart yenileme dönemi, 2013-14 sezonunda kombine kart sahibi olan taraftarlarımız için 13 Nisan Pazar gününe kadar devam ediyor.

Yenileme dönemi kapsamında halen kombine kart sahibi olan taraftarlarımız 4 - 13 Nisan tarihleri arasında kombine kartlarını yenileyebilecek.

Kombine kartını yenileyen taraftarlarımız böylece aynı koltuğunu alabilme, herkesten önce ekstra koltuk alabilme ve %20 kart yenileme indirimi avantajına sahip olabilecek.

Kombine kartlarını sekiz farklı kategoride yenileyebilecek olan taraftarlarımız 59 TL - 1806 TL arasında değişen fiyatlar ile yeni sezon kombine kartlarına sahip olabilecek.

Yeni sezon kombine kart yenilemesi 4 Nisan Cuma günü oynanacak olan Anadolu Efes - Olympiacos maçındaki salon gişesinden, Biletix Çağrı Merkezi’nden ve Biletix satış noktalarından yapılabilecek.

Anadolu Efes 2014 - 2015 sezonu kombine kart genel satışı 22 Nisan’da başlayacak ve tüm Biletix noktalarından işlem yapılabilecek.

Etiketler:
  • Anadolu Efes