Krstic, Perperoglou ve Saric Anadolu Sağlık Merkezi’nde kontrolden geçti...

Anadolu Efes’in yeni transferlerinden Nenad Krstic, Stratos Perperoglou ve Dario Saric bugün (18 Temmuz Cuma) Anadolu Sağlık Merkezi’nde sağlık kontrolünden geçti.

Krstic, Perperoglou ve Saric kulüp doktoru Erşan Ateş’in gözetiminde dahiliye, efor, KBB, göz, genel cerrahi, kardiyoloji, ortopedi muayenelerini ve kan tahlillerini sorunsuz biçimde tamamlarken, oyuncuların sağlık kontrollerinde herhangi bir olumsuz bulguya rastlanmadığı belirtildi.

İstanbul’da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Perperoglou, büyük bir organizasyona ve Avrupa’daki en başarılı Türk takımına geldiğinin bilincinde olduğunu ifade ederek lacivert beyazlı ekibin başarısı için çok çalışacaklarını söyledi.

Basketbol kariyerinde ilk defa yurtdışına çıkarak yeni bir sayfa açan Saric ise herkes için iyi bir roman yazmak istediklerini söyledi. Kulüp için, oyuncular, coach ve taraftarlar için çok başarılı bir sezon geçirmek istediklerini vurgulayan başarılı oyuncu, bundan böyle her şeyin Anadolu Efes’in başarısı için olacağını ve hedeflerine ulaşmak için tüm gayretlerini ortaya koyacaklarını belirtti.

Lacivert beyazlıların pota altındaki yeni oyuncularından Nenad Krstic ise Anadolu Efes’in bir parçası olmaktan dolayı çok heyecanlandığının altını çizdi. Anadolu Efes’e her zaman büyük saygı duyduğunu belirten Krstic, her zaman takip ettiği bir takımda forma giyeceğini ifade etti. Çok iyi oyunculardan kurulu bir takımın kadrosunda yer almaktan ötürü çok mutlu olduğunu dile getiren Krstic, Ivkovic yönetiminde genç oyuncular ve tecrübeli isimler ile birlikte hedefledikleri başarılar için çok çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Anadolu Efes’in 2014-15 sezonunda hem Avrupa hem Türkiye Ligi’nde yapacağı maçlarda kombine alarak yıldız oyuncuları yakından izleyebilmek için lütfen tıklayınız

Etiketler:
  • Stratos Perperoglou
  • Dario Saric
  • Nenad Krstic