Krstic zirvedeki yerini korudu...

Nenad Krstic, Euroleague’de ilk dört haftanın ardından maç başına 22.33 indeks ortalaması ile en değerli oyuncu sıralamasında ilk sıradaki yerini korudu. Euroleague’in ilk üç haftasında forma giyen ve geçtiğimiz hafta Türkiye Basketbol Ligi’nde Karşıyaka mücadelesinde aldığı sert darbenin ardından kolu kırılan Krstic’in ardından listede 22.25’er puan ile Turow’dan Damian Kulig ve Kızılyıldız’dan Boban Marjanovic geliyor.

Maç başına kaydettiği 17.33 sayı ortalaması ile en çok sayı atan oyuncular sıralamasında altıncı durumda yer alan Krstic ayrıca maç başına 6.0 isabetli serbest atış ile bu kategorisinde ilk sırada bulunuyor.

Novgorod deplasmanında beş asist yapan başarılı oyuncumuz Dontaye Draper maç başına 5.0 asist ortalamasını koruyarak en çok asist yapan oyuncular sıralamasında sekizinci sırada yer aldı.

İlk dört haftanın ardından en çok blok yapan oyuncu sıralamasında ise Stephane Lasme maç başına 1.50 blok ortalaması ile üçüncü sırada bulunuyor. Novgorod deplasmanında üç blok yapan Lasme, Euroleague kariyerindeki 143. bloğuna ulaşarak bu kategoride ikinciliğini korudu.

Etiketler:
  • Stephane Lasme
  • Nenad Krstic
  • Dontaye Draper