Öğretmenler Günü’nde Partizan’ı Konuk Ediyoruz...

Turkish Airlines Euroleague 10. hafta maçında 24 Kasım 2023, Cuma günü Sırbistan’ın Partizan takımını konuk ediyoruz. Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma 20:30’da başlayacak ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Sosyal fayda yaratma ilkesi ile bugüne dek toplumun farklı kesimlerine dokunan kampanyalar hayata geçiren Anadolu Efes, Öğretmenler Günü’nde öğretmen ve öğrencilere özel indirimli bilet sunacak. Öğretmen ve öğrenciler, maç günü öğretmen ya da öğrenci olduklarını belirten kartlarıyla bilet gişelerine gelerek yüzde 30 indirimli biletlerden faydalanabilecek.

Avrupa arenasındaki 811. maçına çıkacak olan takımımız, bugüne kadar Avrupa kupalarında oynadığı 810 karşılaşmada 459 galibiyet ve 351 yenilgi (galibiyet yüzdesi: % 56,7) aldı.

2001-02 sezonundan itibaren katıldığı Turkish Airlines Euroleague’de ise 563. maçına çıkacak olan Anadolu Efes, bu kupada bugüne kadar oynadığı 562 karşılaşmada 302 galibiyet ve 260 yenilgi (galibiyet yüzdesi: % 53,7) elde etti.

Anadolu Efes ile Partizan, Avrupa kupalarında bugüne kadar 18 kez karşılaşırken, takımımız dokuz galibiyet ve dokuz mağlubiyet aldı. İki ekip arasında FIBA organizasyonlarında oynanan dört karşılaşmada iki ekip de birbirlerini ikişer kez mağlup ederken, Turkish Airlines Euroleague’de iki takım arasında oynanan 14 karşılaşmada ise takımımız yedi galibiyet ve yedi mağlubiyet elde etti.

Turkish Airlines Euroleague’in dokuzuncu haftasında Anadolu Efes İtalya’nın EA7 Emporio Armani Milan takımına deplasmanda 92-76 mağlup olmuş, Partizan ise Alman ekibi Alba Berlin’i evinde 89-74 yenmişti. Euroleague’de dokuzuncu haftanın ardından Anadolu Efes dört galibiyet ve beş mağlubiyet ve averaj ile 13., Partizan da dört galibiyet ve beş mağlubiyet ile 11. sırada yer alıyor.