One Team Projemizde Yer Alan Özel Sporcular, Kahve Dünyası’nın Çikolata Atölyesi’ne Katıldı...

Anadolu Efes Spor Kulübü’nün EuroLeague’in kurumsal sosyal sorumluluk programı One Team kapsamında Beylikdüzü Belediyesi ile iş birliği içinde yürüttüğü 16 haftalık projede bu sezon için sona gelindi. Geçtiğimiz hafta son çalışmalarını gerçekleştiren katılımcılar, 2019-2020 sezonunun kapanışını ise Kahve Dünya’sının Çikolata Atölyesi’nde yaptı. Özel sporcular, Kahve Dünyası Fabrika Veliefendi’de düzenlenen etkinlikte hem keyifli zaman geçirdi hem de damak zevklerine uygun çikolatalar yaptı.

Anadolu Efes’in, geçtiğimiz yıl tüm EuroLeague ve EuroCup takımlarını geçerek EuroLeague One Team Altın Ödülü’nü kazandığı One Team projesi, 2019-2020 sezonunda Beylikdüzü Belediyesi’nin iş birliği ve Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin destekleri ile gerçekleştirildi.

16 hafta boyunca sürdürülen projede ikramlarıyla pek çok etkinliğe lezzet katan Kahve Dünyası, 2019-2020 sezonunun kapanışına da ev sahipliği yaparak One Team katılımcıları için Çikolata Atölyesi düzenledi.

Atölye’de hem eğlendiler hem de öğrendiler...

İstanbulluların, kahve ve çikolatanın tarihi yolculuğunu deneyimlediği ve Kahve Dünyası ürünlerinin yapılış süreçlerini yerinde gördüğü Kahve Dünyası Fabrika Veliefendi’de düzenlenen etkinlikte, One Team sporcuları damak zevklerine uygun çikolatalar yaptılar.

Atölye çalışması sırasında hem eğlenen hem de çikolata imalatına ilişkin süreci öğrenen katılımcılar, günün sonunda ise kendi yaptıkları lezzetli çikolataların keyfini aileleriyle birlikte çıkardılar.

EuroLeague One Team projesine, tüm sezon boyunca Damla Su, McDonald’s, Sportive ve Sporx de verdikleri desteklerle katkı sağlamışlardı.

EuroLeague One Team Altın Ödülü sahibi Anadolu Efes Spor Kulübü, gerçekleştirdiği sürdürülebilir sosyal sorumluluk projeleri ile toplumumuza katkı sağlamaya devam edecek.