Özerhun: ''Kazanmamız gereken bir maçtı...''

Euroleague ilk tur dördüncü hafta maçında Rusya’nın Nizhny Novgorod takımını deplasmanda 76-66 mağlup eden Anadolu Efes’te Genel Direktör Engin Özerhun rakip sahada alınan galibiyetten dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

Özerhun karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı: “Maçtan önce de ifade ettiğim gibi Avrupa arenasında zayıf takım yok. Her takım birbirini yenebilecek güçte, bu nedenle hiç bir rakibi hafife almamalısınız. Biz Rusya’ya kazanmak için gitmiştik ve galip geldiğimiz için mutluyuz. Karşılaşmada farkı 20’nin üzerine çıkardıktan sonra da oyunu bırakmadılar ve farkı altı sayıya kadar indirdiler. Kendi evlerinde önümüzdeki dönemde galibiyet alabilirler, sakat oyuncularımızın yoğun olduğu bir periyotta bu maçı kazasız geçmek önemliydi. Krstic’in yokluğunda genç oyuncularımız da süre buldu. Tüm oyuncularımız takım halinde iyi mücadele etti.

Şimdi Türkiye Basketbol Ligi’nde önümüzde Galatasaray maçı var. Çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Bu maçı da kayıpsız geçmek istiyoruz. Ardından Euroleague’de Real Madrid’i konuk edeceğiz. İlk hedefimiz hafta sonu Türkiye Ligi’nde galip gelmek, onun ardından taraftarımıza Real Madrid zaferi yaşatmak istiyoruz...”

Etiketler:
  • Engin Özerhun
  • Nizhny Novgorod