Perasovic: “Hepimiz Final Four için heyecanlanıyoruz...”

Turkish Airlines Euroleague 30. ve son hafta karşılaşmasında İspanya’nın Real Madrid takımına deplasmanda 97-80 mağlup olan Anadolu Efes’te baş antrenör Velimir Perasovic karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında görüşlerini şöyle açıkladı:

“Öncelikle Real Madrid'i hem normal sezonu ilk sırada bitirdikleri için hem de bugünkü galibiyetlerinden dolayı tebrik ederim. Sezon boyunca çok iyi oynadılar ve ilk sırayı hak ettiler. Bugünkü maçı da -özellikle son beş dakikasını çok iyi oynayarak- kazanmayı bildiler. Maçın genelinde çok dengeli bir oyun vardı. Carroll ve Draper'ın son çeyrekteki performansı Real Madrid'e maçı getirdi. Play off'ta kimle oynarsanız oynayın, çok iyi bir takımla karşılaşacağınız kesin. Olympiacos da Euroleague'in en iyi takımlarından biri ve ev sahibi avantajına sahipler. Play off’a girmeyi başardık, şimdi hepimiz Final Four için heyecanlanıyoruz.”

Anadolu Efes’in başarılı oyuncusu Bryant Dunston ile görüşlerini şöyle açıkladı: “Maça iyi ve sert oynayarak başladık. Savunmada gayet iyi olduğumuzu düşünüyorum ve ribauntlarda onları zorladık. Maçın bir bölümünde konsantrasyonumuzu kaybettik ve iyi yaptığımız şeyleri yapmayı unuttuk. Şutörlerine boş şut imkanı sağladık, onlar da bazı zor atışları sayıya çevirdiler. Seyirci desteğini de arkalarına aldıklarında maçı çevirmek zora girmişti. Bu maça takılmamalıyız, play off maçları için hazır olmalıyız.”

Etiketler:
  • euroleague
  • real madrid
  • Bryant Dunston
  • Velimir Perasovic