Perasovic: “Son çeyrekte istediğimiz oyunu oynayamadık...”

Spor Toto Basketbol Süper Ligi 19. hafta maçında Muratbey Uşak’ı deplasmanda 80-78 mağlup eden Anadolu Efes’te baş antrenör Velimir Perasovic karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında şöyle konuştu:

“Maçın ilk iki periyodunda çok iyi oynadık. Son çeyrekte istediğimiz oyunu oynayamadık. Karşılaşmanın son final topunda stres yaşadık. Maç içinde faul pozisyonlarında da dezavantajımız oldu. Rakibimiz faul çizgisine bizden daha fazla gitti. Bazı pozisyonlarda bunun nedenleri vardı, bazı pozisyonlarda ise yoktu. Bu, önemliydi. Aslında biz maçın başında daha agresif oynamıştık...”

Anadolu Efes’in başarılı oyuncusu Cedi Osman ise toplantıda şöyle konuştu: “Bugünkü maçın zorlu bir maç olacağını biliyorduk. Genelde Euroleague dönüşünde böyle zorlu deplasmanlarda konsantrasyon eksikliği yaşıyoruz. Bunu bir şekilde aşmamız gerekiyor. Önemli bir galibiyet elde ettik. Kazan deplasmanına gitmeden önce önemli iki galibiyet aldık, ki Baskonia galibiyeti de bizim için çok değerli ve çok iyi oynadığımız bir maçtı. Bugün özellikle ilk yarıda çok iyi basketbol oynadık. İkinci yarıda konsantrasyon eksikliği yaşadık. Sonuç olarak kazandık ve galibiyetten dolayı mutluyuz. Muratbey Uşak’a başarılar dilerim.”

Etiketler:
  • Muratbey Uşak Sportif
  • Velimir Perasovic