Perasovic: “Zor bir deplasmandan galibiyet ile ayrıldık...”

Spor Toto Basketbol Ligi beşinci hafta maçında Tofaş’ı deplasmanda 89-83 mağlup eden Anadolu Efes’te baş antrenör Velimir Perasovic karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında görüşlerini şöyle açıkladı:

“Bugün çok kaliteli bir takıma karşı oynadık. Tofaş, ligin iyi takımlarından biri ve kaliteli oyuncuları var. Bu maçın zor olacağını biliyorduk. Maçın başından itibaren yüksek konsantrasyonla iyi savunma yapmaya çalıştık. Hakemler hakkında konuşmayı sevmem ama bugün hakem arkadaşlarımız bilhassa maçın bazı bölümlerinde bize çok kolay fauller çaldılar. Bu da maçın içinde fark açılmışken rakibin geri gelmesini sağladı. Ama karakter koyarak mücadelemize devam ettik. Attığımız yüzdeli şutlarla zor bir deplasmandan galibiyet ile ayrıldık. Oyuncularımı mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum.”

Anadolu Efes’in genç oyuncusu Samet Geyik ise toplantıda şöyle konuştu: “Bu maça da diğer maçlar gibi konsantre olarak geldik. Zor bir karşılaşma olacağını biliyorduk, bunun için çok dikkatli olmaya çalıştık. Tofaş deplasmanı zor bir deplasman. Ligde dört maçta dört galibiyetimiz vardı, şimdi galibiyet sayımızı beşe çıkardık. Bunun için çok mutluyuz. Tofaş’a da önümüzdeki dönemde başarılar dilerim. Bugün iyi mücadele ettiler. Biz de haftaya Büyükçekmece maçını kazanıp seriye devam etmek istiyoruz.”

Etiketler:
  • Tofaş