Rakamlarla Anadolu Efes...

     

Stratos Perperoglou 12 sayı daha kaydetmesi halinde Euroleague kariyerindeki 1000. sayısına ulaşacak. Başarılı oyuncumuz ayrıca Euroleague’de forma giydiği son dokuz karşılaşmada sahadan en az birer üç sayılık isabet bularak ayrıldı.

Milko Bjelica Fenerbahçe maçında forma giydiği takdirde kariyerindeki 100. Euroleague maçına çıkmış olacak.

Başarılı oyuncumuz Stephane Lasme maç başına 1,07 blok ortalaması ile bu sezon tüm oyuncular arasında 10. sırada yer alırken, Euroleague kariyerinde bugüne kadar yaptığı 153 blok ile Euroleague tarihinde en çok blok yapan oyuncular sıralamasında ikinciliğini korudu. Stephane Lasme ayrıca 21 sayı daha kaydettiği takdirde Euroleague kariyerindeki 1000. sayısına ulaşacak.

Geçtiğimiz hafta Milano deplasmanında iki assist yapan Thomas Heurtel, maç başına 5,69 asist ortalaması ile tüm oyuncular arasında en çok asist yapan yedinci isim oldu.

Dario Saric maç başına 4,60 savunma ribaundu ile bu kategoride 10. ve 5,73 toplam ribaunt ortalaması ile de en çok ribaunt alan oyuncular kategorisinde 16. sırada yer alıyor.

Cedi Osman Euroleague’de forma giydiği son dokuz maçın sekizinde sahadan en az birer top çalma ile ayrıldı.

Matt Janning son 11 maçının 10’unda sahadan birer üç sayılık isabet bularak sahadan ayrıldı.

Takım sıralamalarında ise Anadolu Efes maç başına 3,25 blok ile tüm takımlara arasında sekizinci ve maç başına 6,63 top çalma ile 11. sırada yer alıyor.

Savunma ribaundu kategorisinde ise takımımız maç başına 25,56 savunma ribaundu ile sekizinci, toplam ribaunt kategorisinde ise maç başına 34,63 ribaunt ile 14. durumda bulunuyor.

Etiketler:
  • euroleague
  • Cedi Osman
  • Stratos Perperoglou
  • Stephane Lasme
  • Milko Bjelica
  • tho