Rakamlarla Anadolu Efes...

Vasilije Micic, görev yaptığı son 36 karşılaşmada sahadan en az 11 sayı kaydederek ayrıldı. Micic, ayrıca görev yaptığı son 39 karşılaşmanın 38’ini en az bir üç sayılık isabet bularak tamamladı.

Will Clyburn, Euroleague’de oynadığı son sekiz maçın yedisinde mücadeleyi 12 ve üzerinde verimlilik puanı üreterek tamamladı. Clyburn ayrıca görev yaptığı son sekiz karşılaşmanın yedisinde sahadan en az bir top çalma ile ayrıldı.

Rodrigue Beaubois, Euroleague’de oynadığı son 15 karşılaşmanın 14’ünü en az bir üç sayılık isabet bularak tamamladı.

Vasilije Micic maç başına 19,5 verimlilik puanı ortalaması ile tüm oyuncular arasında üçüncü, Will Clyburn de 18,9 ortalama ile dördüncü sırada yer alıyor.

Clyburn maç başına 17,5 sayı ortalaması ile bu kategoride üçüncü, Micic de 17,1 ortalama ile beşinci durumda bulunuyor.

Will Clyburn maç başına aldığı 5,9 ribaunt ile bu kategoride yedinci sırada bulunuyor.

Maç başına 5,9 asist ortalaması bulunan Vasilije Micic bu kategoride dördüncü sırada yer alıyor.

Maç başına 2,6 üç sayılık isabeti ile oynayan Micic bu kategoride ikinci sırada bulunuyor. 2,3 isabet ile oynayan Clyburn ise bu sıralamada dokuzuncu durumda bulunuyor.

Ante Zizic, maç başına % 73,9 iki sayılık isabet yüzdesi ile bu kategoride üçüncü durumda bulunuyor.

Maç başına % 52,9’lük üç sayılık isabet yüzdesi bulunan Amath M’Baye bu sıralamada dördüncü sırada bulunuyor. Rodrigue Beaubois ise % 48,3 isabet yüzdesi ile sekizinci sırada yer alıyor.

2019-20 sezonunun 11. hafta maçında Bayern Münih'e karşı 49 sayı kaydeden Shane Larkin, Euroleague’de tüm zamanların sayı rekorunu elinde bulunduruyor. Larkin ayrıca bu karşılaşmada 10 üç sayılık isabet bularak, bir maçta atılan en çok üç sayılık basket rekorunu da egale etmişti.

Bryant Dunston, bugüne kadar yaptığı 321 blok ile Turkish Airlines Euroleague tarihinde en çok blok yapan oyuncular sıralamasında ikinci sırada yer alıyor. Aynı sıralamada 211 blok ile Tibor Pleiss altıncı sırada bulunuyor.

Dunston, Euroleague’de bugüne kadar aldığı 1331 ribaunt ile Euroleague’de tüm zamanların en çok ribaunt alan dokuzuncu oyuncusu... Aynı sıralamada Tibor Pleiss 1280 ribaunt ile 12. sırada yer alıyor.

Bryant Dunston, Euroleague’de bugüne kadar aldığı 548 hücum ribaundu ile Euroleague tarihinde en çok hücum ribaundu alan oyuncular sıralamasında beşinci sırada yer alıyor. Tibor Pleiss ise bugüne kadar Euroleague’de aldığı 428 hücum ribaundu ile 12. sırada bulunuyor.

Vasilije Micic, Euroleague’de bugüne kadar yaptığı 1061 asist ile Euroleague tarihinde en çok asist yapan oyuncular sıralamasında dokuzuncu sırada yer alıyor.

Ante Zizic, Euroleague’de oynadığı tüm sezonlarda elde ettiği % 64,3 iki sayılık yüzdesi ile Euroleague’de bu kategoride tüm zamanlar içinde 11. durumda bulunuyor.

Zizic’in Euroleague kariyerindeki 1000. sayısına ulaşması için altı sayıya ihtiyacı var.

Will Clyburn’ün, Euroleague kariyerindeki 1000. ribaunduna ulaşması için altı ribaunda ihtiyacı var.

Rodrigue Beaubois, iki üç sayılık isabet daha bulursa Euroleague kariyerindeki 400. üç sayılık isabetine ulaşacak. Beaubois, ayrıca sekiz blok daha yaptığı takdirde Euroleague’deki 100. bloğuna ulaşacak.

Shane Larkin, dört üç sayılık isabet daha bulursa Euroleague kariyerindeki 400. üç sayılık isabetine ulaşacak.

Chris Singleton’ın Euroleague kariyerindeki 250. top çalmasına ulaşması için altı top çalma daha yapması gerekiyor.