Rakamlarla Anadolu Efes...

Shane Larkin, forma giydiği son 16 karşılaşmanın 15’inde sahadan en az bir üç sayılık isabet bularak ayrıldı. Larkin ayrıca görev yaptığı son 12 karşılaşmanın 11’inde sahadan en az 5 asist yaparak ayrıldı. Başarılı oyuncumuz son beş maçını ise çift haneli verimlilik puanları üreterek tamamladı.

Elijah Bryant, Euroleague’de forma giydiği son 12 maçın 11’inde çift haneli skorlar üretti. Bryant ayrıca görev yaptığı son altı maçın beşinde en az bir top çalma kaydetti.

Darius Thompson, görev yaptığı son 15 karşılaşmayı çift haneli verimlilik puanları üreterek tamamladı. Amerikalı oyuncumuz forma giydiği son 10 karşılaşmada çift haneli skorlar üretirken, oynadığı son sekiz maçın yedisinde ise sahadan en bir top çalma yaparak ayrıldı.

2019-20 sezonunun 11. hafta maçında Bayern Münih'e karşı 49 sayı kaydeden Shane Larkin, Euroleague’de tüm zamanların sayı rekorunu elinde bulunduruyor. Larkin ayrıca bu karşılaşmada 10 üç sayılık isabet bularak, bir maçta atılan en çok üç sayılık basket rekorunu da egale etmişti.

Tibor Pleiss, bugüne kadar yaptığı 214 blok ile Turkish Airlines Euroleague tarihinde en çok blok yapan oyuncular sıralamasında altıncı sırada yer alıyor.

Pleiss, Euroleague’de bugüne kadar aldığı 1313 ribaunt ile Euroleague’de tüm zamanların en çok ribaunt alan 12. oyuncusu...

Tibor Pleiss, Euroleague’de bugüne kadar aldığı 442 hücum ribaundu ile Euroleague tarihinde en çok hücum ribaundu alan oyuncular sıralamasında 11. sırada yer alıyor.

Shane Larkin, Euroleague’de bugüne kadar kaydettiği 419 üç sayılık isabet ile Euroleague tarihinde tüm oyuncular içinde 13., Rodrigue Beaubois de 410 üç sayılık isabet ile 15. sırada yer alıyor.

Ante Zizic, Euroleague’de oynadığı tüm sezonlarda elde ettiği % 64,6 iki sayılık yüzdesi ile Euroleague’de bu kategoride tüm zamanlar içinde 11. durumda bulunuyor.

Shane Larkin’in Euroleague kariyerindeki 500. ribaunduna ulaşması için 17 ribaunt daha alması gerekiyor.

Rodrigue Beaubois, iki blok daha yaptığı takdirde Euroleague’deki 100. bloğuna ulaşacak.

Elijah Bryant’ın Euroleague kariyerindeki 100. top çalmasına ulaşması için bir top çalma daha yapması gerekiyor.

Tibor Pleiss’ın Euroleague kariyerindeki 100. top çalmasına ulaşması için dört top çalma daha yapması gerekiyor.